[Pomoc] Ban

Započeo RilleX, Oktobar 23, 2014, 00:44:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LS Edit
Detaljan opis problema:Imam komandu /ban ona samo u scriptfiles upisuju ime igraca koji je banovan i ona naravno nemoze uci na server ali ako promeni nick opet moze uci e sada me zanima kako se igrac moze banovati za stalno
Dio skripte:
CMD:ban(playerid, params[])
{
        //if(Logovan[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{07C1F5}{FFFFFF}Nisi se ulogovao");
        if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) return NisiOvlascen(playerid);
		//if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{07C1F5}{FFFFFF}Nisi na admin duznosti");
        new para1, string[128];
        new razlog[128];
	    new godina, mesec, dan, sat, minut, sekunde;
	    getdate(godina, mesec, dan);
	    gettime(sat, minut, sekunde);
        if(sscanf(params, "us[128]", para1,razlog)) return SCM(playerid, -1, "{07C1F5}{FFFFFF}/ban [playerid] [razlog]");
        if(!IsPlayerConnected(para1)) return SCM(playerid,-1,"Taj igrac nije na serveru.");
		if(PlayerInfo[para1][pAdmin] > PlayerInfo[playerid][pAdmin]) return SCM(playerid,-1,"{07C1F5}{FFFFFF}Ne mozes banovati jaceg admina od sebe");
		format(string,sizeof(string), "[BAN] %s je banovan od strane Administratora. Razlog : %s",GetName(para1),razlog);
        SendClientMessageToAll(NARANDZASTA,string);
        ObrisiChat(para1, 20);
	    format(string,sizeof(string),"|_____________BAN INFO_____________|");
        SCM(para1,-1,string);
        format(string,sizeof(string),"Od admina: %s || Razlog: %s",GetName(playerid),razlog);
        SCM(para1,-1,string);
        format(string,sizeof(string),"Datum: %d-%d-%d || Vreme: %d:%d:%d",dan,mesec,godina,sat,minut,sekunde);
        SCM(para1,-1,string);
        SCM(para1,-1,"{07C1F5}{FFFFFF}Ukoliko mislite da je ovo greska pritisnite F8");
        SCM(para1,-1,"{07C1F5}{FFFFFF}i postavite zahtev za unban na adresi /");
        new logstr[128];
        format(logstr,sizeof(logstr),"[BAN] ADMINISTRATOR %s je BANOVAO igraca %s sa servera. Razlog: %s",GetName(playerid),GetName(para1),razlog);
        ABroadCast(CRVENA, logstr, 4);
        SCMF(playerid,-1,"{07C1F5}Banovao si igraca %s! Razlog: %s",GetName(para1),razlog);
        BanPlayers(para1,GetName(playerid),razlog);
        SacuvajIgraca(para1);
        SetTimerEx("UnsetBan", 500, 0, "i", para1);
        return 1;
}

forward UnsetBan(playerid);
public UnsetBan(playerid)
{
    Ban(playerid);
    return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Jedini nacin da banujes igraca "za stalno" koliko ja znam je samo ovo
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Ban

Ali verovatno znas da prilikom promene ip adrese igrac ce ponovo moci uci na Server, dal restartovao ruter ili koristio hot spot. Mislim da neko trajno resenje za ovo ne postoji a mozda i gresim :D

Znaci nema resenja za ovo  :'(

Nemoguce brt

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D