[Savet] CreateDynamicObject

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Oktobar 19, 2014, 03:39:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Oko CreateDynamicObject
Detaljan opis savjeta: Pozdrav. Potreban mi je jedan mali savet sta mi je bolje za koriscenje ove 2 funkcije ?
1.
CreateDynamicObject

2.
CreateDynamicObjectEx

Komentar: Posto hocu neke objekte da stavim da se vidi sa vece udaljenosti pa me zanima koja funkcija od ove 2 su bolje za to i dali mozda ti objekti na kojima se podesava udaljenost na vise metara povecavaju CPU opterecenje ?

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Oktobar 19, 2014, 03:39:41 PRE PODNE
O kakvom savjetu se radi: Oko CreateDynamicObject
Detaljan opis savjeta: Pozdrav. Potreban mi je jedan mali savet sta mi je bolje za koriscenje ove 2 funkcije ?
1.
CreateDynamicObject

2.
CreateDynamicObjectEx

Komentar: Posto hocu neke objekte da stavim da se vidi sa vece udaljenosti pa me zanima koja funkcija od ove 2 su bolje za to i dali mozda ti objekti na kojima se podesava udaljenost na vise metara povecavaju CPU opterecenje ?

koristi
CreateDynamicObjectEx

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Kazi mi jel da sve
CreateDynamicObject

Zamenim sa
CreateDynamicObjectEx

Ili samo za te objekte kojima stavljam vidljivnost da koristim
CreateDynamicObjectEx

Ovdje ti je objasnjena razlika izmedju CreateDynamicObject i CreateDynamicObjectEx: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=534248

Ukoliko treba prevesti sa engleskom reci. :)

Da ovo sam bas sinoc gledao ali ih nisam najbolje razumeo sta je na kraju bolje za koriscenje i zasto je bolje :D jeste da Ex nudi jos tamo neke zaebancije za enterijere itd.. ali ne znam dali imaju neke veze sa CPU opterecenjem ?

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Oktobar 19, 2014, 15:59:27 POSLE PODNE
Da ovo sam bas sinoc gledao ali ih nisam najbolje razumeo sta je na kraju bolje za koriscenje i zasto je bolje :D jeste da Ex nudi jos tamo neke zaebancije za enterijere itd.. ali ne znam dali imaju neke veze sa CPU opterecenjem ?

Koristi koji hoces, sto manje objekata na jednom mjestu manje je i opterecenje.