[ANKETA] Jedan server

Započeo Dexicpro, Oktobar 12, 2014, 19:47:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako jednu stvar da kazem i zelim da se ukljucite,  bas gledam djecu otvaraju hard rp servere, propadaju ko bugarska skupstina, zasada u mom istrazivanju ima oko 2500+ sampera sa balkana, i jel moguce da se nemozemo dogovoriti ko ljudi, da napravimo Jedan server na kojem ce svi igradi, rusi imaju jedan hard rp server ima oko 900 igraca, a jos jedna stvar je sto na nasim jacim serverima od 500 igraca 495 ih je afk. Administracija su djeca, vlasnici su kreteni. Lijepo je dude mogo da u sklopu ovog foruma napravi server i imo bi igraca pun [cenzura], Samp web stranica ima vlastiti server i ima uvijek 300 aktivnih igraca. Ovo je preslo sve mjere, ja vec 2 mj sklapam server tj radim na "Project Balkan" bar nekako da uklonimo ove maloumne debile. Ovdje ima profesionalnih skriptera i mapera, kreativnih ljudi. Pa dogovorite se i napravi nesto sto ce dominirati drzavama bivse jugoslavije. Moje misljenje.

Primjer: B. Extazy neg radi mapu, ch zajednica skriptu, xeptic nek radi na fs- ovima, gg nek radi na reklamama to je samo primjer. Mislim nek se sloze jaki serveri i nek naprave nesto.
Poslednja Izmena: Oktobar 12, 2014, 19:56:37 POSLE PODNE od Dexicpro

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

To se već pokuÅ¡avalo napraviti, i naravno da je propalo, neću ti sada pisati razlog jer ćeÅ¡ se naljutiti. I nemoj da vrijeÄ'aÅ¡ ostale servere, otvori svoj "Project Balkan", pa ćemo da vidimo kako ćeÅ¡ se ti provesti, i oćeÅ¡ li nastaviti hejtovati ostale.

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Offtopik .