POMOC Gorivo

Započeo Stifler ツ, Septembar 29, 2014, 19:58:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Balkan Extreme x8.5
Detaljan opis problema:Imam npr. 60% goriva i odem na benzinsku da naspem i kada odem kucam /fill.I kaze TOCITE GORIVO i onda pojavi se natocili ste toliko i toliko goriva za toliko i toliko para ali dole gdje pise koliko imam goriva i dalje pise da imam tih 60 i kada ocu ponovo da naspem pise kanister je pun a kada idem admin komandom fuel cars pise napuli ste svim vozilima gorivo i pise da ima 100 :D Eh sada bih ja ako imam 60% goriva i napunim npr. za 1k goriva da mi je da pise da je pun rezervoar a ne da pise isto a ne mogu nasuti vise :D
Dio skripte:   if(strcmp(cmd, "/fill", true) == 0)
   {
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
         if(IsAtGasStation(playerid))
         {
             if(Gas[idcar] <= 99)
             {
                TogglePlayerControllable(playerid, 0);
                GameTextForPlayer(playerid,"~b~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~Rezervoar se puni, sacekajte!",3000,3);
               SetTimer("Fillup",RefuelWait,0);
               Refueling[playerid] = 1;
            }
            else
            {
                GameTextForPlayer(playerid,"~r~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~kanister je pun",3000,4);
            }
         }
         else
         {
            SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"[GRESKA] Niste na Pumpi!");
         }
      }
       return 1;
   }
   if(strcmp(cmd, "/fillcar", true) == 0)
   {
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
          if(PlayerInfo[playerid][pFuel] > 0)
          {
              if(Gas[gLastCar[playerid]] < 81)
              {
                 SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "   Napunili ste vas auto sa gorivom iz kanistera.");
                 Gas[gLastCar[playerid]] += 20;
                 PlayerInfo[playerid][pFuel] = 0;
            }
            else
            {
                SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "   Vas automobil ima jos dovljno goriva pa ne morate koristiti rezervno !");
            }
          }
          else
          {
              SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "   Nemate goriva u kanisteru !");
          }
      }
      return 1;
   }
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Jel ti gorivo iskazano u texdrawu ako jeste znaci da ti ne updatuje textdraw

da u text drawu je jel mi mozes pomoci plss xd :D

Moj savet ti je da uzmes neki bolji i kvalitetniji mod jer taj mod nije bio los kada je izasao u x8 verziji i onda je isao iz ruke u ruku i neko je izmislio x8.5 i napravio u njemu gomilu bagova koji nisu postojali na x8 tako da bolje nemoj gubiti vreme bezveze na sredjivanje bagova jer ih ima kolko ti dusa hoce :D nadji nesto bolje mada tvoja odluka radi kako hoces :D  inace ovo za gorivo proveri tamo gde se puni gorivo u vozilo ili textdraw...

Postavi tu admin komandu sa kojom kad punis gorivo onda se update textdraw.