[POMOC]Ramp inc

Započeo luka2223, Septembar 26, 2014, 20:50:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LARP
Detaljan opis problema:Ubacio sam od gigija g_rampmaker ali mi izbaci neke warnine a i kad udem ig neznam sta da kucam da pravim te rampe....
Dio skripte:C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(75) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(84) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(85) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(91) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(100) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(101) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(108) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(108) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Siki\Desktop\SCRIPTA\Donator SyS\pawno\include\g_rampmaker.inc(108) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=26910.msg198794#msg198794 link od gigijevog inc

warning ti nema veze, otvori to u pawnu i nadji komande 

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

pa nema komandi pogledaj pastebin od tog linka omg

Pa jebo te, nema smisla napraviti fs bez komandi, mora bit komanda neka mora brate

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Ajde skini i nadi komadu bas da vidim

obrati se proizvodjacu

O cemu vi pricate nije mi jasno stvarno. Zasto bi FS morala da ima komandu? Sta ako je FS za random message? Mnogo komplikuje i pravite postove bez potrebe. Ako ne znate, udaljite se iz teme.

Inace warning loose indentation ti pokazuje da ti redovi nisu poravnani. Znaci moras sve da poravnas sa return 1; Sve da bude u jednoj ravni sa return 1;

Za ove druge warning-e daj mi linije, ali najverovatnije si pomesao lokalnu i globalnu varijablu. Tj. onu globalnu koristis kao lokalnu, a to se ne sme..

Poslednja Izmena: Septembar 27, 2014, 13:15:59 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com