[Pomoc] uTorrent download speed

Započeo Bugi, Septembar 23, 2014, 16:26:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poz evo me i sad danas sam kupio nov komp, uradjen sistem sve odlicno radi, na steamu down speed 900KB/s a na uTorrentu jedva preko 50, zasto? Btw torrent ima 2000+ seedera i negde oko 100 leechera tako da je to u redu mislim :) brz odgovor, hvala! I da verzija torenta je najnovija valjda 3.4.2 ugl danas sam skinuo novu tako da je to to ja mislim :)
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2014, 16:26:44 POSLE PODNE od Bugi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Pa gledaj imas tutove na yt kako povecati download speed , uglavnom 2 3 stvari se promjene i ako imas vec nesto skinuto remove ga iz torrenta jer ti skida download ratu a samim tim smanjuje na nekom drugom torrentu na kojem oces da skidas.

Nakon skinutog torrenta imas file tako da ne punis torrent torbu izbrisi ne potrebne jer ti oni vuku jedan dio ....
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Resio sam lock.
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).