Pitanje oko laptopa

Započeo Schwarz, Septembar 04, 2014, 11:58:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U planu sam da uzmem neki laptop pa zelim da pitam koja je najbolja marka laptopova ? Kakav laptop imate vi ? Jel radi dobro ?

Lenovo G5070

Odlicna stvar, preporucujem ga svima, takodje taj imam ja.

Takodje imam jos jedan Samsung, ali ne znam koji je model moracu da pogledam kad stignem kuci. Takodje je jako dobra stvar. Ako si gledao Ciletov klip (ST) gde on pominje jedan laptop, moj je druga generacija (naprednija) od tog.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Septembar 04, 2014, 12:18:37 POSLE PODNE
Lenovo G5070

Takodje imam jos jedan Samsung, ali ne znam koji je model moracu da pogledam kad stignem kuci. Takodje je jako dobra stvar. Ako si gledao Ciletov klip (ST) gde on pominje jedan laptop, moj je druga generacija (naprednija) od tog.
Jel dobar za visesatni rad i jel ima dobro hladenje ?

Citat: Schwarz poslato Septembar 04, 2014, 12:38:23 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Septembar 04, 2014, 12:18:37 POSLE PODNE
Lenovo G5070

Jel dobar za visesatni rad i jel ima dobro hladenje ?

Baterija na Samsungu mi traje oko 3h bez problema, dok je na Lenovo nesto slabija.

Sto se hladjenja tice, to pitanje nema potrebe da postavljas jer su ovo ozbiljne firme i ne bi sigurno dozvolile sebi da omanu na takvim laptop-ovima, barem sto se hladjenja tice. Hladjenje je ok, ali ako zelis da sacuvas laptop preporucujem ti neki kuler. Sluzice ti kao postolje, a i hladi racunar znatno bolje od ugradjenog hladnjaka.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

MacBook Air zakon, baterija godinama haha :D Lenovo je dobar, ima stvarno ih dosta dobrih. Toshiba jedino Satellite, imao sam jedan, ali je izgorio zbog toga što ga nisam čistio, prvi laptop, ali sam ga uspio napraviti. Dell tu i tamo, ali nemoj HP, jedino Pavillion mogu pohvaliti.

Izbor mi se sveo na Tosihiba Satelite i Lenovo pa videcu kako idu cene.
Moze lock ovde.