[Pomoc] Oko errora

Započeo Infinity, Septembar 13, 2014, 21:19:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema: Ovako, izlazi mi sledeci warning: pawno\include\YSI\y_ini.inc(1040) : warning 219: local variable "temp" shadows a variable at a preceding level
i video sam u onoj temi sledece:  -local variable "string" shadows a variable at a preceding level
Znači da već imate negdje definiranu istu varijablu riješenje je jednostavno ili izbrišete ili promijenite naziv .

E sad, ja sam imao i warninge sa string-om pa sam resio al ovaj jedini je ostao, i probao sam u include da umesto temp napisem temp1 al onda izlaze erori i nzm...

Inace krenuo sam malo da mix-ujem cos sisteme i eto problema meni... Inace sam pocetnik u skriptanju i za pocetak malo to mixujem i ucim se polako...
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Otvori svoj mod i stisni CTRL + H u prvo polje upisi temp a u drugo temp1 i pritisni ok, kompajluj mod i javi da li imas jos errore.

Citat: Lenon poslato Septembar 13, 2014, 21:22:02 POSLE PODNE
Otvori svoj mod i stisni CTRL + H u prvo polje upisi temp a u drugo temp1 i pritisni ok, kompajluj mod i javi da li imas jos errore.
Ahh sto je najveca fora, ima dosta tekstova npr u evo prvi warning mi je izaso attemp1rconlogin, pa imam i ono na mapi gde je kao koji grad i to :D Moracu da pregledam sta je sve izmenjalo sad ovo :D

Inace HVALA! Vise nemam warninga :D