[POMOC] Vidiljivost objekta u samo jednom virtualworldu

Započeo Mr.Evans, Septembar 13, 2014, 14:02:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Izvorna CHFR
Detaljan opis problema:
Ovako zanima me kako da uradim da uradim da igrač dok je u virtualworldu 7 vidi objekat (ovo se odnosi na war). Znaci dok je u waru da vidi neke objekte na war mapi, ali kad se war zavrsi ili kad izadje iz njega da te objekte vise ne vidi sve dok ponovo ne udje u war.
Ja sam pokusao ovako:
cmd: pokreniwar <---text--- ----text skripte---
SetPlayerVirtualWorld(u, 7);
CreateDynamicObject(.....text);
}
ali u tom slucaju ne vidim objekte dok ne pokrenem war. Kad ga pokrenem objekti su vidljivi ali je problem taj sto se ne izbrisu objekti kad zavrsim war nego dokle god sam ja ig nebitno da li igram war ili ne  vidim objekte.
IP:144.76.2.180 :7718

Nisam bas shvatio sta si postao ... Da li je problem u tome sto se objekti ne brisu ?
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Problem je taj sto zelim namjestiti da neke objekte vidim samo u waru (virtualworld 7). Sad ja sam namjestio (gore sam pisao) da te objekte ne vidim dok ne budem igrac u waru. Ali problem je taj sto kad zavrsim war ti objekti ostanu vidiljivi sve dok ne odem rlg. Sad mi treba da mi izbrise objekte cim ja izadjem iz wara/iz virtualworld 7.
IP:144.76.2.180 :7718

Imas dvije mogucnosti:

1. Da kreiras objekat koji vide samo igraci sa virtual worldom 7
2. Da kreiras objekat posebno za svakog igraca pri pokretanju wara isto tako ce mu se i unistavati na kraju wara.

Koji nacin hoces da ti objasnim?

Pod OnGameModeInit stavi:

CreateDynamicObject(ID_OBJEKTA, X, Y, Z, RX, RY, RZ, 7);

Ovo 7 ti je virtual world.