[POMOC]Banka, hitno

Započeo RolePlay, Septembar 07, 2014, 20:31:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moja od 0
Detaljan opis problema: giveplayerid mi ocita ka playerid i nez kako cu prebacit id koji je igrac upisao u drugi dio dialoga, di sam falia
format(string, sizeof(string), "{FFFFFF}Unesite ID igraca na kojeg zelite\nprebaciti novac s vaseg racuna\n\nStanje racuna:{31CFD1}%d${FFFFFF}.", PlayerInfo[playerid][pBankMoney]);
					ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_BANKAPREBACI, DIALOG_STYLE_INPUT, "PREBACIVANJE NOVCA", string, "Ostavi", "Odustani");

else if(dialogid == DIALOG_BANKAPREBACI)
    {
        if (response == 1)
		{
	        new string[256];
	        giveplayerid = strval(inputtext);
			if (giveplayerid == playerid)
			{
			    SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nemozes sam sebi prebaciti novac na racun.");
			    return 1;
			}
	  		if (IsPlayerConnected(giveplayerid))
			{
				format(string, sizeof(string), "{FFFFFF}Unesite kolicinu novca kojeg zelite\nprebaciti s vaseg racuna na racun igraca\n%s\n\nStanje racuna:{31CFD1}%d${FFFFFF}.", GetRolePlayName(giveplayerid),PlayerInfo[playerid][pBankMoney]);
				ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_BANKAPREBACI+1, DIALOG_STYLE_INPUT, "PREBACIVANJE NOVCA", string, "Ostavi", "Odustani");
			}
			else
			    SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Taj igrac nije online.");
		}
		else
		    HidePlayerDialog(playerid);
	}
	else if(dialogid == DIALOG_BANKAPREBACI+1)
    {
   		if (response == 1)
		{
	        new string[256];
	        new novac = strval(inputtext);
			if(strlen(inputtext) > 10)
	        {
			    SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "[INFO]: Nemoguce toliko od jednom.");
	        	return 1;
	        }
			if (novac > PlayerInfo[playerid][pBankMoney] || novac < 1)
			{
				SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nemate toliko novaca!");
				return 1;
			}
			PlayerInfo[playerid][pBankMoney] -= novac;
			PlayerInfo[giveplayerid][pBankMoney] += novac;
			SavePlayer(playerid);
			SavePlayer(giveplayerid);
			format(string, sizeof(string), "Prebacili ste %d$ na igraca %s", novac, GetRolePlayName(giveplayerid));
			SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, string);
			format(string, sizeof(string), "%s je prebacio %d$ na vas racun", GetRolePlayName(playerid), novac);
			SendClientMessage(giveplayerid, COLOR_YELLOW, string);
 			format(string, sizeof(string), "[INFO]: %s je prebacio %d$ na racun igraca %s.", GetRolePlayName(playerid), novac, GetRolePlayName(giveplayerid));
			ABroadCast(COLOR_RED,string,1);
		}
		else
            HidePlayerDialog(playerid);
	}

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Odmah da si sredio tu bojanku da ti ne bih zakljucao temu. Koji si ti faktor pa da caps-as po forumu. Ako neko zeli da ti pomogne uradice to i bez ove tvoje bump poruke. Vidimo mi vrlo dobro ne moras da nam povecavas font
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2014, 17:58:06 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Moga si pomoc al aj vidim da ni ti neznas (fs banka ti je  ;D ) pa, ima li ko dalje

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Evo tebi jedan LOCK ia zavrana pisanja na par dana. Pa ti resavaj onda problema sam posto ja ne znam nista.
FS banke je ok, ali je link istekao i mora da se obnovi. Ja da nista ne znam ne bih bio na ovoj poziciji gde sam sad. Ali ako ti kazes da ne znam onda ok. Evo tebi zabrana za bezobrazluk pa se ti cesi dok ti ne prodje kazna  ;)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com