[POMOC]- admin

Započeo Hardwell92, Septembar 08, 2014, 16:03:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristis: EG:RP
Detaljan opis problema: Kako da napravim da admini vide kad neko nekoga ubije na serveru ?
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Kroz foreach u publicu-u OnPlayerDeath imena 2 igraca adminina koji su online. Prvi igrac je playerid, a drugi je killerid.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Jel imas to di napisano pa da mi kopiras ili tako nesto posto meni bas nejde to  :-X

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Citat: Hardwell92 poslato Septembar 08, 2014, 17:09:37 POSLE PODNE
Jel imas to di napisano pa da mi kopiras ili tako nesto posto meni bas nejde to  :-X
Daj mi kod da vidim sta to ne ide..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

pa neznam to da napravim nerazumem se u skriptanje bas znam samo da ubacim i tako te stvari

Citat: Hardwell92 poslato Septembar 08, 2014, 18:41:53 POSLE PODNE
pa neznam to da napravim nerazumem se u skriptanje bas znam samo da ubacim i tako te stvari
Pa ovo je podforum u vezi toga ako IMAŠ neku GREŠKU da zatražiš pomoć, a ne želim,želim.

format(string, sizeof(string), "Igrac %s [ID: %d] ubio igraca %s [ID: %d]", ImeIgraca(killerid), killerid, ImeIgraca(playerid), playerid);
SendAdminMessage(COLOR_RED, string);

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Septembar 08, 2014, 18:49:06 POSLE PODNE
format(string, sizeof(string), "Igrac %s [ID: %d] ubio igraca %s [ID: %d]", ImeIgraca(killerid), killerid, ImeIgraca(playerid), playerid);
SendAdminMessage(COLOR_RED, string);

Hvala ti puno moze lock  :)