[Pomoc]Komanda vuci

Započeo RamoneL, Septembar 01, 2014, 21:27:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Edit UP
Detaljan opis problema:Ovako,imam problem na svom serveru,naime kada neki policajac uzme da uhapsi lika i sve i vuce ga i ako taj lik ode off sledeci igrac koji udje porta do nekog PD clana koji je online i on ga vuce>Prekopirat cu taj dio skripte,pa mi pomozite da resim
Dio skripte:
////////////////////////////////////////////////////////
YCMD:vuci(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""ZUTA2"[GG]"BELA" Morate se ulogovati da bi koristili komande");
    if(!IgracPolicajac(playerid)) return SendClientMessage(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Samo clanovi BGPD i FBI!");
	if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 0) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[BGPD] "SIVA"Niste uzeli znacku(duznost) pa nemozete koristi tu komandu!");
	new igrac,string[80];
	if(sscanf(params,"u",igrac)) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"{FFCC00}[GG]{FFFFFF} "SIVA"/vuci [ID/Ime]");
	if(igrac == IPI) return SCM(playerid, -1, "{FFCC00}[GG]{FFFFFF} "CRVENA"Pogresan ID!");
	if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Ne mozes vuci igraca dok si u vozilu!");
	if(igrac == playerid) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Ne mozete vuci sami sebe!");
	if(!DaljinaIgraca(5.0,playerid,igrac)) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Taj igrac nije blizu tebe!");
	if(StavljeneLisice[igrac] == 0) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Igracu nisu stavljene lisice!");
	if(PlayerInfo[igrac][pZatvor] != 0) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"GRESKA | "SIVA"Taj igrac je u zatvoru!");
	VuciTimer[playerid] = SetTimerEx("Vuci", 1000, 1, "ii", playerid, igrac);
	TogglePlayerControllable(igrac, 0); VuceIgraca[igrac] = playerid;
	format(string,sizeof(string),"%s je poceo vuci igraca %s-u.",GetName(playerid),GetName(igrac));
	ProxDetector(10.0, playerid, string,PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
	return 1;
}
///////////////////////////////////////////////////////

Ima jedan deo vuciigraca u OnPlayerDisconnect pa cu obrisat mislim da bi trebalo raditi ali eto predlozite vi nesto
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Napravi proveru pri diskonektu ako tog igraca neko vuce ako je na 1 recimo KillTimer - VuciTimer[playerid] ..

Citat: Dimi poslato Septembar 01, 2014, 21:37:56 POSLE PODNE
Napravi proveru pri diskonektu ako tog igraca neko vuce ako je na 1 recimo KillTimer - VuciTimer[playerid] ..

Jel mislis ovako:
VuceIgraca[playerid] = -1; KillTimer(VuciTimer[playerid]);

if( VuceIgraca[ playerid ] != -1 )
{
	KillTimer( VuciTimer[ VuceIgraca[ playerid ] ] );
	VuceIgraca[igrac] = -1;
}

ovo ubaci pod onplayerdisconect

I onda cu resiti ovo.Eh hvala ti mnogo onda.I imam jos jedan problem da ti opisem,ovako ima posao El.Tehnicar i kada lik ode jednom /popravimrezu onda mu stalno moze da ide /popravimrezu da baguje pare.Da stavim Timer neki posto je mora proci 15 minuta od kvara mreze

Citat: RamoneL poslato Septembar 01, 2014, 22:24:04 POSLE PODNE
I onda cu resiti ovo.Eh hvala ti mnogo onda.I imam jos jedan problem da ti opisem,ovako ima posao El.Tehnicar i kada lik ode jednom /popravimrezu onda mu stalno moze da ide /popravimrezu da baguje pare.Da stavim Timer neki posto je mora proci 15 minuta od kvara mreze
stavi xD