[Pomoc]ProgressBar

Započeo Schwarz, Oktobar 15, 2013, 23:01:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Iz 0
Detaljan opis problema:Moj prijatel je namestio jedan progress bar isto taka include i sve to kod nego skripta se kompajlira bez nijedan error, a kod mene daje mi 24erore za taj progressbar isto kao da nisam ubacio progressbar include, posalo mi je on celi gamemod so includes i te stvari i opet isto daje te erore opet a kod nega nema ni jedan eror, skinuo sam i gm iz oficijalne strane i probao sam sa njima da kompajliram ali opet isto. Neznam u cemu je problem kod nega oce a kod mene nece!.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

One undefined symbol ProgressBar i to a kod moga jarana nema to nista.

Jel ti mene razumes kako moze da nije definirao kad kod nega se compajlira!

Ocigledno kod tebe nije -.-`
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Citat: |GX-GamingOwner] | Joksa link=topic=80531.msg552818#msg552818 date=1381874649]
Ocigledno kod tebe nije -.-`

Jbg neznam u cemo mozda je problem kad mi je on poslao celi gm sa includsima i ostalih stvari.

Daj ovamo sve gde ti baca error koj error i liniju
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Sta ce da vidis, ocito nije problem u to sve si je lepo to postaveno nego nesto drugo kvari stavare.

Evo erore koje mi daje ajde neki ako zna i ume da pomogne

C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\server\pawno\include\progress.inc(1) : error 010: invalid function or declaration
C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\New folder\gamemodes\a.pwn(464) : error 017: undefined symbol "INVALID_BAR_ID"
C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\New folder\gamemodes\a.pwn(465) : error 017: undefined symbol "INVALID_BAR_ID"
C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\New folder\gamemodes\a.pwn(466) : error 017: undefined symbol "INVALID_BAR_ID"
C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\New folder\gamemodes\a.pwn(532) : error 017: undefined symbol "DestroyProgressBar"
C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\New folder\gamemodes\a.pwn(533) : error 017: undefined symbol "INVALID_BAR_ID"
C:\Documents and Settings\Mikjo\Desktop\New folder\gamemodes\a.pwn(20769) : error 017: undefined symbol "CreateProgressBar"

BUMP ajde jel neko zna nisam uspeo da nadjem neko resenie.

Probaj da uradis sledece GM>Pawno>Udjes u pawno i open mod preko njega i F5 stisnes !

Citat: Bratic poslato Septembar 02, 2014, 13:13:46 POSLE PODNE
Probaj da uradis sledece GM>Pawno>Udjes u pawno i open mod preko njega i F5 stisnes !
refrešao si temu staru skoro godinu dana. pazi malo prva opomena