[POMOC]Nestajanje mapa (tj.laganje mapa)

Započeo franjoxx, Avgust 26, 2014, 19:28:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UP
Detaljan opis problema:a neznam sad kako da to opisem znaci taj mod ima svoje mape koje nisu moje nisam ih ja namapao....e sada sam ja ubacio i svoje mape ali sada te sto su bile na modu onako pojavljuju se ali ne odma da ih se vidi nego kako hodas prema njima tako se pojavjulje mapa a kad maknem svoje mape sve opet normalno radi zasto to tako :)
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):snimit cu video ako neskontate ocemu se radi :)

Hvala unaprijed
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2014, 19:30:02 POSLE PODNE od franjoxx

Mogucnost:
U tome modu velika je mogucnost da postoji puno mapa,puno izmapanih objekata te prilikom ucitavanja dolazi do kratkih problema.
Savjet:
Ako si mapao nesto i dobio kod "CreateObject..." prebaci u "CreateDynamicObject..." sa tom funkcijom ces dobiti taj efekat da ti se ucitavaju samo objekti u tvojoj blizini,samim tim brze ucitavanje i jasnija slika.
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2014, 19:56:15 POSLE PODNE od Guerrero

okej hvala da ima jako puno mapa,da te samo jos pitam kad prebacit u dynamic objects dali to sta mjenja situaciju da mislim da mi se nece nesta ubagat :) :)
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2014, 20:10:15 POSLE PODNE od franjoxx

Prvo skini plugin streamer pa onda ih prebaci nece nista da se ubuga. Taj streamer je da poveca limit objekta jer onako samp ima limit od okolo 1000-2000 objeka.

Nece CreateDynamicObject koristi streamer a streamer ti pomoaze u prikazuvanju objekata naravno mozes prebaciti u CreateDynamicObjectEx koji daje jos bolje rezultate  :)
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2014, 21:27:50 POSLE PODNE od Leoon