[Pomoc]Da li je moguce

Započeo Deko, Avgust 27, 2014, 20:25:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Delta Gaming
Detaljan opis problema: Da li je moguce da ja promjenim skriptu u ime svoga srwa??
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Naravno da jest. Ides u folder moda pa server.cfg i gdje je hostname napisi umjesto imena tog srwa ime koje hoces

Ma ne to nego ono gdje pise DG da ja prebacim u nez lupam HG:RP tacnije gdje se nalazi pawno onog srwa pawno ono sto je netko skriptao nadam se da me kontate
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: Deko poslato Avgust 27, 2014, 21:07:56 POSLE PODNE
Ma ne to nego ono gdje pise DG da ja prebacim u nez lupam HG:RP tacnije gdje se nalazi pawno onog srwa pawno ono sto je netko skriptao nadam se da me kontate
Mislis na to da li mozes promjeniti ime .pwn i .amx fajla koji se nalaze u folderu gamemodes. Ako mislis na to samo preimenujes desni klik << rename

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Bilo koje ime u modu je moguce promeniti.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Znaci mogu sa Delta Gamin na Dekine Carolije a jeli tako samo promjenim i tamo za TD

gdje se nalazi taj pawno gdje je sve to ?nadam se da me kontas sta pokusavam pitati

moze  netko link ili sta vec treba za to

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ides u pawno>pawno.exe ides open i otvoris svoj gamemod,kada ti otvori taj gamemod kliknes ctrl+h na tastaturi i izbaci ti novi prozor u pawnu,u prvo polje upises ime tog gamemoda koji se trenutno koristi,a u drugo polje ime u koje zelis da promenis..