Urban Gaming RPG [www.urban-samp.info]

Započeo Armin Begovic, Avgust 29, 2014, 09:40:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Za početak pozdrav svima.
Zašto baš mi?

20.8.2014. u 20h je otvoren server Urban Gaming.Inače mod je edit NLa,nije velik ubačeno je par mapa,sitnih sistema,ali ispravljeno dosta bagova.Na openu smo imali 33 igrača,imali smo i više da nije bilo čitera koji su pobacali auta po kućama i ulicama,pa su se desila dva GMXa (restarta servera),inace trenutni rekord servera je 40 igraca.Na forumu brojimo 80 članova - www.urban-samp.info- Vlasnici servera su Rijad Đulić i Armin Begović , a web dizajner je Johny Hox .



Inače na serveru se trenutno nalaze dvije organizacije.To su Mayor(Gradonačelnikov ured) i LSPD,Los Santos Police Department.Na updateu bi trebali biti dodane i još neke za sada se razmišlja o C11(Cobra11) i S.W.A.T. (Special Weapons and Tacthics).

POLICE DEPARTMENT



MAYOR





Na serveru je nekoliko mafija i bandi,to su : LSB(Los Santos Ballas),GSF (Frove Street Family),SCF (Sicilian Crime Family),WTM (Wu Tang Family),BMC (Balkan Mafia Crew),UGR (Underground Racers).Omjer Mafij/bande - Policija nije baš realan ali ubacivanjem S.W.A.T. I C11 to ćemo malo učiniti realnijim.




Vjerovatno jedna od najvažnijih lokacija ke SPAWN.na tom mjestu ćete se spawnati na početku vaše igre.Glavni SPAWN je kod kolodvora,a drugi spawn je na aerodromu.Evo slike glavnog spawna.







Pored SPAWNA (glavnog i sporednog) tu je joÅ¡ jedna važna lokacija kao Å¡to je  opÅ¡tina.u njoj se možete zaposliti i izvaditi važnije dokumente i dozvole.






Od najglavnijih lokacija joÅ¡ ću izdvojiti autoÅ¡kolu.U autoÅ¡koli možete položiti vozački ispit.Na početku imate 10 pitanja,morate odgovoriti na sve i jedno tačno.nakon toga imate poligon,a zatim imate vožnju gradom u kojoj je maximalno dozvoljeno vožnja 100km/h.Nakon vožnje ćete dobiti vaÅ¡u vozačku dozvolu ukoliko niste imali viÅ¡e od 3 kaznena poena.Kaznene poene dobijate ako preÄ'ete brzinu,ili pogreÅ¡ite na poligonu.Evo slike vanjskog izgleda autoÅ¡kole,dodaću joÅ¡ par slika kasnije.



TextDrawovi nisu puno izmjenjeni.Tu je prepoznatljivi NL mod textdraw oglas koji se nalazi u donjem dijelu ekrana.TD Brzinometra nije mjenjan,ali je promjenjen TD Logo i sat




Pred kraj ću vam pokazati jednu sliku sa servera,košarkaši :P !


Za kraj sam ostavio dva videa (war sistem i registracija) pa pogledajte :)




Eto nadam se da je opis dobar posjetite nas :)
- www.urban-samp.info -
SA:MP : - 92.222.158.220:8402 -

URBAN GAMING-Dodji , igraj , zabavi se !!!

Cini mi se dobrim serverom poseticu vas posle :D



Imate bug s registracijom/statsima/vozilima cime vec ne
rjesite to
na reg stavio sam da imam 306 godina

dalje imate bug s igracima (takozvani seljaci)



Kupujem biciklo marke BEMIX
Inferjus
turizmo
bufalo
krv t issove
itd

SRETNO ;D