[Predstavljanje] gargy001

Započeo gargy001, Jul 12, 2014, 10:11:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Dino Delkić
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Prijedor, RS, BIH
Koliko imate godina: 15
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Prije nekih 2-3 mjeseca
Vaše misljenje o forumu: Sve najbolje
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Crystal Life RolePlay
Koliko dugo igrate SA:MP: 4 godine
Da li Skriptate ili Mapate: Da,oboje pomalo

NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi: Počnimo sa mojim početkom igranja SA-MPa, SAMP sam počinjao igrati viÅ¡e puta ali sve do poslednjeg je bilo neuspjeÅ¡no, jer nisam znao staviti ispravan nick, a poÅ¡to sam ulazio na neke žnj servere ko zna odakle, nisam razumio da treba biti u formatu Ime_Prezime xD, tako da jedanput slučajno nailazim na IP nekog Balkanskog servera, ne sjećam se imena, uglavnom, tu sam prvi put shvatio u kom formatu moje ime mora biti, uspjeo sam se registrovati nakon milion pokuÅ¡aja na RP testu jer nisam niÅ¡ta znao xD. Od tada sam igrao na tom serveru koji i nije bilo neÅ¡to specijalno, znači u jednoj minuti sam krÅ¡io preko 5 pravila xD, zatim sam preÅ¡ao igrati na drugi server, čije ime neću da spominjem, sve u svemu, taj server je i danas aktivan, tu sam već pomalo počeo učiti RP pravila, i to na slijedeći način, poÅ¡to sam vidjeo oglas da Taxi traži nove članove, u roku 10 sekundi sam toliko ispamao inbox liku koji je objavio oglas, kada se dovezao do mene, uÅ¡ao sam u auto i lik me počeo ispitivati, prvo je tražio da zavežem pojas, to je bilo jedino Å¡to sam znao xD, već kada je zatražio da pročitam Å¡ta piÅ¡e na tablicama, tu sam odmah pogrijeÅ¡io, nisam čak ni izaÅ¡ao iz auta, a kada je on rekao da izaÄ'em, nisam odvezao pojas, tako da sam pao na testu :D . Kasnije poÅ¡to sam viÅ¡e puta padao na testu, izeo sam RP pravila sa KGB-a i otvorio ih na jednom monitoru, a na drugom je bio SA-MP, napravio sam novi acc na serveru, igrao par sati i kada je taj isti lik doÅ¡ao na server, poslao mu sms u vezi org., on je doÅ¡ao po mene, isti proces, samo Å¡to sam do tada toliko grijeÅ¡io da sam uspio odraditi to bez greÅ¡ke  8) . I tako je počela moja karijera taxiste... Inače taj isti acc i dan danas imam i  i dalje sam taxista :D

Skriptanje:

Skriptanje počinje uspjeÅ¡nim trejdom neke stranice za SA-MP server od 50 slotova, kada sam dobio server, faktički nisam znao Å¡ta da radim xD, moda na njemu nije bilo, a oni koje sam ja ubacivao nisu radili (nisam dodavao .so u server.cfg xD), naravno s' vremenom sam sticao "iskustvo" i uspio to sve shvatiti, no gladajući prezentaciju jednog servera koji će biti meÄ'u najboljim na Balkanu (nije joÅ¡ otvoren) shvatio sam da i ja želim neÅ¡to unikatno jer ovo sa PDF-a Gamemode skripte svako ima... :/ I tako sam ja natjerao druga da mapa, a ja ću skriptati, ja i skriptanje hahaha, u roku 3 dana, on je zavrÅ¡io sve zadatke koje sam mu zadao, dok ja nisam ni login / register sistem xD... Nakon dobrih mjesec dana odustajemo :'( Nastavljamo 17.06. sa izradom moda od 0 i jedne jaaaako unikatne mape, mod se privodi kraju (negdje na 90 % je), ko prati PDF "Pomoć u vezi pawno skriptanja" može pratiti i napredak moda xD , mapa je takoÄ'e skoro zavrÅ¡ena, potrebno je joÅ¡ dodati par "obilježja" servera i gotovo je :D I tako počinje moja skripterska karijera :D

Maperski život:

Maperski život i nije nešto, sa tim sam počeo tek prije par dana jer imam problema sa MTA a Map Editor ne znam da koristim :/ Tako da ovdje nema šta pisati 8)

Balkan-SAMP:

Na Balkan SAMP dolazim poÅ¡to zapinjem u skriptanju, ne ide nikako xD, nakon par pogreÅ¡no postavljenih tema u PDF "Pomoć u vezi pawno skriptanja" shvatam kako se pravilno otvara nova tema u tom PDF i silujem ga sa svojim problemima  ;D Polako napredujem sa skriptom, ali se takoÄ'e vežem za Balkan SAMP, koji mi je postao svakodnevnica, realno, ovo mi je draže od Facebooka :D Skupljam sate, postove i na izboru za moderatora dobijam moderatora PDF-a Pluginovi za SAMP :D :D :D , i dalje se trudim da oživim tu temu ali tema je jaaaako mrtva :'( ali ja se ne predajem 8) ! :D

I tako, odlučih i ja da napišem ovo, pošto sam već duže vrijeme na forumu :D Sad znate sve :O :D
Poslednja Izmena: Jul 12, 2014, 14:31:02 POSLE PODNE od gargy001

Lijepa i uzbudljiva istorija sampa,jos dugo da nam ostanes ovdje! :)

Nadam se da cemo se lijepo druziti,a imas negdje na forumu link tutoriala za map editor mozda pomogne,mrsko mi sada trazit tek sam ustao :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: Streetboy poslato Jul 12, 2014, 10:25:28 PRE PODNE
Lijepa i uzbudljiva istorija sampa,jos dugo da nam ostanes ovdje! :)
Hvala, budi siguran da hoću ;D
Citat: TheToretto poslato Jul 12, 2014, 10:36:32 PRE PODNE
Nadam se da cemo se lijepo druziti,a imas negdje na forumu link tutoriala za map editor mozda pomogne,mrsko mi sada trazit tek sam ustao :D
Hvala :D
Poslednja Izmena: Jul 12, 2014, 10:37:56 PRE PODNE od gargy001

Odlicno predstavljanje Uzivaj SUper Proslost :D

• My Maps:ShowRoom Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77337.0
• My Mods Ray Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=76545.msg532450#msg532450

•Respect: Dinox,Blaeks,...Neno..., LuKsA, Nik Delgad,BloodMaster,нÏ...Dιgαâ,,¢,Levuâ,,¢,GЯG[4]â,,¢,ριnkmanâ,,¢,Boris,Joey,Benac, Dude,Ivan_Ino.pwn,C++,