[POMOC] Mod ubagovan

Započeo Kovelj_Car1, Jul 01, 2014, 14:35:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Mod sam ubacio na kucni server i sve lepo radi,ali kada sam ubacio na hosting spawna mi se na selu i ni jedna komanda ne radi..Probao sam na vise hostinga i isti problem. Zna neko sta je problem ?
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Jesi li sve fajlove ubacio? Jesi li izmenio server.cfg? moras podesiti u server.cfg gamemode i ostale podatke u vezi sa tvojim gamemodom, pogledaj to jos jednom.

Citat: Nxidza poslato Jul 01, 2014, 21:56:50 POSLE PODNE
Jesi li sve fajlove ubacio? Jesi li izmenio server.cfg? moras podesiti u server.cfg gamemode i ostale podatke u vezi sa tvojim gamemodom, pogledaj to jos jednom.
Sve je dobro,ali to je sigurno problem u cfg,izgleda da tu nije nesto u redu,ali ja ne kapiram sta :/

lv

*

Ako si na hostu napisao samo streamer i sscanf, nisi dobro uradio, vecina hostova je na Linuxu , pa iza svakog plugina moras dodati .so ... Sigurno je server.cfg problem :)
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Poslednja Izmena: Jul 02, 2014, 19:27:49 POSLE PODNE od Kovelj_Car1

Tako i meni nisi stavio pod filterscripts JunkBuster radice ti kad stavis to veruj mi! :)

Citat: LuD1 poslato Jul 02, 2014, 22:53:37 POSLE PODNE
Tako i meni nisi stavio pod filterscripts JunkBuster radice ti kad stavis to veruj mi! :)
Stavio sam i opet nece -.-

Ipak je bio problem u JunkBuster-u,ispravio sam nesto i sada radi.. Hvala vam momci ! :)
Lock temu,reseno :D