[Recenzija] - Balkan Underground RP

Započeo Peroxide, Jul 02, 2014, 14:47:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar dan,evo nas danas s prvom recenzijom i odlucili smo da to bude server na našoj službenoj listi Balkan Underground RP.Na kraju teme ostaviti cemo vam IP servera,IP teamspeak-a i demo account da udete i isprobate server.Pa krenimo.

Pristupanje serveru

BU:RP je smislio jednostavan,ali vrlo ucikovit Anticheat Program da dobro ste culi program ne sistem.Program skinete ovdje http://bu-rp.info/bus/bus.zip raspakujete .rar arhivu,pokrenete setup instalirate i dobijete ikonciu  "Bus Anticheat"to pokrenete i imate informacije o serveru,verziji programa.I ako nemate nikakvih fajlova koji daju prednost u igri poznatijih kao cheat-eva onda kliknete konektuj se na BU:RP i to je to

Registracija

Registracija se sastoji od par normalnih stavki,upiÅ¡ete godine,spol,odakle ste,te odaberete želite li gledati tutorijal ili ne.Kada krenete dalje vidite avion kako slijece te se spawnate na aeodromu i morate ici po prtljag zacudo kada uzmete prtljag on se ne pojavi u ruci.A i registracija je viÄ'ena na dosta servera.
Ocjena:Moja ocjena za registraciju bi bila 8.5/10 jednostavno radi vec poznate nam registracije,tutorijala.

Početak igre

Kada izlazite iz aeodroma moja preporuka vam je da se zaputite prema informacijskom pultu te tu možete naci pravila servera,o poslovima itd.Ušavši u opštinu iznenadio sam se da nema nikakvih komandi kojom bi bar licnu kartu izvadili ili nešto.

Sistemi servera

Kada sam se logirao docekao me GM se dobrodoÅ¡licom od 2.000$ za pocetak igre kada me vozio kroz server primjetio sam dosta unikatnostni naprimjer autoÅ¡kola je skroz izmapama Å¡to mi se sviÄ'a nije samo stavljena tamo di vec sve ima ali mana je Å¡to doÄ'emo i kupimo vozacku nema polaganja.Poslove morate sami naci te se tamo zaposliti jer na serveru ne postoji nikakva navigacija,ostali sistemi koje sam isprobao su dosta slicni vecini servera.
Ocjena:Moja ocjena za sisteme ovog servera je 9/10 radi malih greškica,ali ima i odlicne unikatne sisteme koje nazalost nisam uspio isprobati

Konacna ocjena

Moja konacna ocjena za Balkan Underground RP je 9/10

Demo account i IP

Ime:Jacob_Williams
Pass:balkansamp
IP:Za BU:RP vam ne treba IP morate skinut program te se preko njega konektovat

Nadam se da ste uživali nemojte nam zamjeriti na icemu ipak nam je ovo prva recenzija s vremenom ce biti bolje.
Poslednja Izmena: Jul 22, 2014, 19:01:23 POSLE PODNE od [RST] ѕσмєвσ∂у

Lijepo, može to bolje, al dobro je, prvi put je. :)

Server odlican, recenzija odlicna, svaka cast :)