[POMOC] Oko undefined symbol...

Započeo Jay. =), Jun 28, 2014, 18:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zdravo svima pokusavam rijesit ovaj problem i ovo je sta dobijam

CitatC:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : error 001: expected token: ")", but found "["
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : error 017: undefined symbol "pNovacDzep"
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

Evo linija ako mozete da popravite ovo ? :S

CitatCMD:gorivo(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
   if(!IgracNaBenzinskoj(playerid)) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Morate biti na benzinskoj pumpi da bi sipali gorivo!");
   if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Morate da bidete vo vozilo!");
    if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_DRIVER) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"BBRP © "SIVA"Morate biti na mestu vozaca!");
   if(VoziloJeBicikla(GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid)))) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Ne mozete sipati gorivo u biciklo!");
   new l;
   if(sscanf(params, "i", l))
   {
      SCM(playerid,-1,"BB:RP Pomoc | "CRVENA"/gorivo [Litara]");
      SCM(playerid,-1,"INFO | "CRVENA"Cena na 1 litar e 100$!");
      return 1;
   }
   if(l < 1 || l > 80) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Minimalno Litara 1 - Maximalno Litara 20 odjednom!");
   if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < l*8) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Nemate dovolno novca!");
    if(PuniGorivo[playerid] == true) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Vejke tocite gorivo!");
    if(VoziloJeMotor(GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid))))
   }
   Fuel[GetPlayerVehicleID(playerid)] = Fuel[GetPlayerVehicleID(playerid)] += l;
   g_NovacMinus(playerid, l*8); PuniGorivo[playerid] = true;
   SCMF(playerid,-1, ""PPLAVA"INFO | "BELA"Tocenje Goriva | Litara: %d | Cena: %d$ |.", l, l*8);
   freeze[playerid] = SetTimerEx("GorivoFriz", 7000, false, "d", playerid);
   TogglePlayerControllable(playerid, 0);
   return 1;
}
Poslednja Izmena: Jun 28, 2014, 18:52:37 POSLE PODNE od Mr.Popche

lv

*

if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < *8) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"BBRP © "SIVA"Nemate dovolno novca!");

Probaj ovako
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

CitatC:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : error 001: expected token: ")", but found "["
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : error 017: undefined symbol "pNovacDzep"
C:\Users\Popche\Desktop\UW\filterscripts\Speedo.pwn(947) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

Opet je error nemam definirano ja "pNovacDzep" kako da uradim to ?

Joy

*

Ne postoji ti taj pinfo pNovacDzep
Idi enum pInfo i listaj ako naidjes nesto kao pNovcanik ili nesto za novac samo to zamijenis sa pNovacDzep  8)
Poslednja Izmena: Jun 28, 2014, 19:23:46 POSLE PODNE od Joy

Citat: Joy poslato Jun 28, 2014, 19:23:13 POSLE PODNE
Ne postoji ti taj pinfo pNovacDzep
Idi enum pInfo i listaj ako naidjes nesto kao pNovcanik ili nesto za novac samo to zamijenis sa pNovacDzep  8)

Jel mogu da ti dam FS pa ti da mi je napravis molim te ?

Joy

*

Ne razumijem kakvu sada FS,valjda je to sve u gamemodu.....

Imaš previše poruka na jednoj liniji!

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Citat: Ilcev321 poslato Jun 28, 2014, 21:23:41 POSLE PODNE
jao koji bot  :D  :D
Ilcev drugi put kad budes postao nesto u temi, trudi se da to bude u skladu sa njom, a ne da bumpas bez pomoci samo da bi nesto napisao. Usput procitaj malo pravila foruma koje se ondnose na postove tipa : "xD", "Koji si bot" itd...

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 28, 2014, 21:52:55 POSLE PODNE
Citat: Ilcev321 poslato Jun 28, 2014, 21:23:41 POSLE PODNE
jao koji bot  :D  :D
Ilcev drugi put kad budes postao nesto u temi, trudi se da to bude u skladu sa njom, a ne da bumpas bez pomoci samo da bi nesto napisao. Usput procitaj malo pravila foruma koje se ondnose na postove tipa : "xD", "Koji si bot" itd...
znam da sam pogresio al vidim da je neki veliki skriptera po fejsu pa zato sam to posaljio