[MTA] Vehicle problem i 03c

Započeo LakiBrate, Maj 31, 2014, 13:36:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako dugo nisam ušo u MTA i sad mi se vratila želja za mapanjem krenu sam sve normala radit ali kada sam htio vozila da ubacim zaštopalo mi je i nisam mogao da pomjeram auto mogu miš pomjeriti i mogu se vratiti na ESC menu ali nište više kao da se zaledi i tako sam probao 3-4 puta i opet nije radilo može li pomoć ? i još jedan problem imam 0.3c objekte one cjevi i sada kada odaberem staklenu ne vidi se staklo nego samo ona ko konstrukcija uključim dubleside opet isto i tu pomoć ?
Poslednja Izmena: Maj 31, 2014, 13:40:53 POSLE PODNE od LakiBrate

To se dešava kod većine, čak mislim da se dešava kod svakog ko koristi MTA 1.3.4 i novije verzije sa 0.3 c, e objektima. Moj prijedlog ti je da skineš MTA 1.3.1 i ubaciš te objekte, tako sam riješio problem, kod mene radi...
Jednostavno Tuxa'

Citat: Tuxa poslato Maj 31, 2014, 23:09:15 POSLE PODNE
To se dešava kod većine, čak mislim da se dešava kod svakog ko koristi MTA 1.3.4 i novije verzije sa 0.3 c, e objektima. Moj prijedlog ti je da skineš MTA 1.3.1 i ubaciš te objekte, tako sam riješio problem, kod mene radi...

Hvala probaću ali da li tu imam onaj World object sto mogu da kopiram objekte koje vidim ?

Najbolje ti je da krenes da radis sa Map editor-om,najbolji je za mapanje definitivno,preciznost je puno veca nego u mta..