[Problem] sa mapanjem

Započeo Ajdin_Beg, Maj 17, 2014, 22:07:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: editujem
Detaljan opis problema: Pa problem je u tome sto ja dok sam uzeo skriptu na njoj je bilo nesto izmapano, eh sad kad ja ubacim nesto sto sam ja izmapao ono sto je doslo ono nestane. Da nema u skripti neki broj koji ogranicava broj mapanja koje je moguce ubaciti?
Dio skripte: ako bude potrebo dodat cu
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Limits

objasni malo više jer te nekužin

ovo ne kužin:

Citateh sad kad ja ubacim nesto sto sam ja izmapao ono sto je doslo ono nestane.

Objasni to lepo , niko te ne razume -_-

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

koliko sam ja razumeo.. On kad ubaci neku mapu,mapa koja je vec bila u skripti nestane tj. nema ja na serveru

pa neznam moze biti i do moda a moze se ispostaviti da i ti gresis... pojasni..

pa kao da imam odredjen broj mapa koje ja mogu izmapati, znaci ja izmapam ubacim na server to radi, ali se izbrise nesto sto sam prije mapao

Citat: Ajdin_Beg poslato Maj 18, 2014, 17:06:58 POSLE PODNE
pa kao da imam odredjen broj mapa koje ja mogu izmapati, znaci ja izmapam ubacim na server to radi, ali se izbrise nesto sto sam prije mapao
Kad stignes do maksimuma nestanu sve mape sa servera... Ti greskom izbrises staru nema drugog resenja.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 18, 2014, 17:14:26 POSLE PODNE
Kad stignes do maksimuma nestanu sve mape sa servera... Ti greskom izbrises staru nema drugog resenja.
Koliki je maksimum ?

Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 18, 2014, 17:14:26 POSLE PODNE
Kakav maksimum , server mozes natrpat mapama da ti zakoci cim se logujes a za maksimum ne poznajem....
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Nista ja ne izbrisem, samo ubacim novu a jedna prosla nestane, pa sam ja mislio reko da nema u skripti neki broj koji ogranicava