World Gaming novi mod ((BE MOD))

Započeo Aca, Maj 19, 2014, 21:11:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Aca

*

Naziv servera: World Gaming Roleplay
Forum adressa: www.world-gamers.info spojite ih sve
TeamSpeak3 IP: Uskoro
Server IP: 91.121.21.54:7810
Event facebook: https://www.facebook.com/events/540538976055848/540591199383959/?comment_id=540759199367159&notif_t=event_mall_comment
Samo da vam napomenem da imamo dozvolu od milenovica koji je doradio,ako zelite dokaz mozete mi se javit pozdrav svima,CREDITS ARMANDO I MILENOVIC
Informacije o zajednici Pozdrav svim članovima Zapadne Balkan SA:MP zajednice. World Gaming SA:MP server je nastao 24.02.2013 godine, osnovali su je Emir . Od samoga početka, trudili smo se da ova zajednica bude jedna od boljih. Å to je vrijeme odmicalo, to je naÅ¡a zajednica viÅ¡e napredovala. Svaki dan smo imali veću i veću podrÅ¡ku naÅ¡ih igrača. Nakon dužeg vremena, uspjeli smo napraviti jedan od izmedju 130 ranka topa na celom svetu!. Nakon dužeg vremena, oborili smo rekord od 50 Mod ima sjajne mape, raÄ'ene od naÅ¡eg mapera CREDITS Armando+Milenovic. U nadi da se ponovo dignemo, svaki dan sve viÅ¡e optimiziramo skriptu i pokuÅ¡avamo biti Å¡to bolji. Imamo iskusan admin team i ne znam zaÅ¡to ne bi ponovo mogli dignuti staru slavu. Lijep pozdrav, za sve članove ZBS zajednice. Počinjemo sa opisom servera. Za početak, kao i na ostalim zajednicama moramo se registirati. Register sistem je lijepo i lagano odraÄ'en. Sve Å¡to trebate napraviti, jest upisati vaÅ¡u Å¡ifru koju ćete koristiti. Napomena, nikada nemojte koristiti Å¡ifru kao na ostalim serverima. Ukoliko ostanete bez Å¡ifre, admin team ne odgovara za to, a vi morate ponovo praviti account. Kao Å¡to sam već naveo, nakon upisavanje Å¡ifre, dolazi nam upisivanje datuma roÄ'enja. Jednostavno upiÅ¡ite vaÅ¡ datum roÄ'enja. Poslije ovoga dolazi vam odabiranje spola - muÅ¡ko ili žensko.
Nakon registracije accounta, potvrdite Å¡ifru i zavrÅ¡ili ste sa tim. VaÅ¡ život počinje na aedromu, sa veoma malo novca sa kojim se nadate za bolje sutra. NaÅ¡ spawn je izmapao maper Armando, te veoma lijepo izgleda. Pored spawna se nalaze auta, motori i biciklovi. VaÅ¡e vozilo rentate, ovisi na koliko vi želite, svaka minuta se plaća tri dolara. Preporučujem vam da odete u opčinu te podignute ličnu kartu. Nakon toga vam preporučujemo da si naÄ'ete posao, te si polako zaraÄ'ujete za imovinu, odnosno Å¡to vi želite. TakoÄ'er, možete postati član neke organizacije ili mafije
Organizacije, mafije i bande

Na serveru postoji četiri organizacije, Police Department, Federal Bureau of Investigation, Medic Department i SWAT. Mafije neću sve nabrajati, no takoÄ'er, navest ću ih ispod. Bande vam nećemo otkrivati iz privatnih razloga. Ukoliko želite vidjeti cijelu listu naÅ¡ih, organizacija mafija & bandi na serveru, za to imate komandu /organizacije. Sa kojom vidite listu svih organizacija.

Police Department
Jedna od četiri organizacije, kao što sam naveo je Police Department. Oni su dužni za održavanje mira i reda u gradu. Ukoliko vas netko napadne ili pak trebate pomoć, obratite se na broj - devet dva, te vam pomoć stiže ubrzo. Ako možda čak želite postati policajac, te pomagati igračima na serveru, obratite se lideru na serveru ili forumu. On će vam dati daljnje upute..

Ako neki server ima dosta poslova, onda je to WG. Ne bih rekao točan broj, poÅ¡to ne znam ni sam, ali ima viÅ¡e od dvadeset siguran sam. Naravno ima ilegalnih i legalnih poslova. Od onog farmera, koji se bori za pare, do one kurve koja ga puÅ¡i za isto. Način poslova nije unikatno odraÄ'en, to mogu slobodno reći, no po meni je dobro odraÄ'en. TakoÄ'er, izmeÄ'u svake nove rute za posao, mora proći par minuta.
NaÅ¡ server posjeduje razne sisteme, od house sistema ( velika, srednja, mala kuća ) do GPS sistema, sa kojim se možete snaći u cijelom gradu. TakoÄ'er, imate i razne trafike, tu nam je i 24/7. U trafici i 24/7 možete kupovati razne stvari. Mobitel, dopunu ( 50 - 100$ ), uže, maramu, masku, a i ono za čime se možete snači u gradu - GPS. Sve sisteme je radio naÅ¡ glavni skripter,Milenovic te mu zahvaljujemo na svemu. Hvala!
Prva slika od World Gaminga

Poslednja Izmena: Maj 21, 2014, 11:05:20 PRE PODNE od [BU] ♫ SteXi.ılllı.