Problem

Započeo Javier, Jul 06, 2010, 15:20:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo znaci ovaj put cu vam stvarno objasniti evo ovako znaci

Imam komandu /learn koja te posalje na tut ona radi sve odlicno i taj tut radi..Ali tutorial kada se registrujes neradi...I igrac nemoze normalno da se registruje..Jel izko zna rijesiti ovo :S

black_dota

Neznam ja sam nov ali probaj da izbrises komandu nzm.

Ja bi tebi ban opalio, da se malo smiriš...

Prvo, otvoriÅ¡ jednu temu u kojoj to objasniÅ¡ ( http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=9936.0 ) i niko ti nije joÅ¡ rjeÅ¡io problem tamo + si se izderao i vrijeÄ'ao si nekog lika jer ti je htio pomoći... Tamo si tražio lock, a ovdje opet otvaraÅ¡ novu temu umjesto da samo tamo pojasniÅ¡ svoj problem :S

@Ontopic : Daj nam to što si radio, tu komandu /learn i ako si nešto dirao sa tutorialom!
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

OMG Lika pa postaj komandu i postaj tut... :S nemožemo ti pomoći ako ne znamo šta ti imaš u svome modu... Ajde malo razmisli da mi u mozgu slućajno neznamo svako slovo napisano u tvome modu, nit si reko koji mod koristiš, niti i jedan detalj pomoću kojega ti možemo pomoći. Potraži čarobnjaka iz Oza možda ti on može pomoći! (mada sumnjam da i on cita modove na slijepo ;))
Poslednja Izmena: Jul 06, 2010, 19:36:09 POSLE PODNE od [BP] Haris ba! ^^

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

uredu je rijesio sam moze lock