Windows 7

Započeo SlicK, Jun 28, 2010, 20:38:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav evo instalirao sam windows 7 (nije  beta) i sad me trazi product key,Moze mi netko pomoc?? xDD  :'( :'(

EDIT 34 bitno
Poslednja Izmena: Jun 28, 2010, 20:40:09 POSLE PODNE od Slick_Crack
Mysterious roleplay

Citat: Slick_Crack poslato Jun 28, 2010, 20:38:52 POSLE PODNE
Pozdrav evo instalirao sam windows 7 (nije  beta) i sad me trazi product key,Moze mi netko pomoc?? xDD  :'( :'(

EDIT 34 bitno
Oces rec 32 bitno? ili ti ga kod sedmice x86...
Jednostavno skini crack, ja ga nemam inace dao bi ti al mogu ti rec ja sam trazio 3 dana i jedva nasao jedan koji je radio a skinuo sam dosta sranja

Citat: [SA]Chris poslato Jun 28, 2010, 20:47:23 POSLE PODNE

EDIT 34 bitno
Jednostavno skini crack, ja ga nemam inace dao bi ti al mogu ti rec ja sam trazio 3 dana i jedva nasao jedan koji je radio a skinuo sam dosta sranja

mislis onaj aktivator?ma na warezu imas za sve... odnosno warez bb

Citat: [ST]Boky poslato Jun 28, 2010, 21:02:48 POSLE PODNE
Citat: [SA]Chris poslato Jun 28, 2010, 20:47:23 POSLE PODNE

EDIT 34 bitno

mislis onaj aktivator?ma na warezu imas za sve... odnosno warez bb
Da, ali nisu ni oni iz microsofta glupi ispravljaju bugove s updateima... i tim ... tako da puno tih aktivatora ne radi...

A mozete mi dat link za neki koj radi?? Ja sam skinuo jedan pa mi je srusio windowse...Ali sva sreca ima ono repair pa sam popravio...Sad me samo to muci..:(

EDIT: E da i nece mi ucitat  CD/DVD Drive Jel mi trebaju neki driveri ili sta?? Hvala...
Poslednja Izmena: Jun 28, 2010, 21:17:48 POSLE PODNE od Slick_Crack
Mysterious roleplay

Citat: Slick_Crack poslato Jun 28, 2010, 21:16:24 POSLE PODNE
A mozete mi dat link za neki koj radi?? Ja sam skinuo jedan pa mi je srusio windowse...Ali sva sreca ima ono repair pa sam popravio...Sad me samo to muci..:(

EDIT: E da i nece mi ucitat  CD/DVD Drive Jel mi trebaju neki driveri ili sta?? Hvala...
Napravi Windows Update za sve drivere, automatski ce ti sve instalat i ok ce bit a ovo neznam... ako neko ima link neka ti da...

Mene ovo muci : http://i47.tinypic.com/xfdllg.png

Gdje je tu Dvd/Cd ?? Kako da to slozim??
Mysterious roleplay

Citat: Slick_Crack poslato Jun 28, 2010, 22:38:09 POSLE PODNE
Mene ovo muci : http://i47.tinypic.com/xfdllg.png

Gdje je tu Dvd/Cd ?? Kako da to slozim??

Pogledaj si jer imas drive-ove u Devices.

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]