[Pomoc] komanda /pu

Započeo Bos, Maj 08, 2014, 14:49:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bos

*

Skripta koju koristim: 0
Detaljan opis problema: Kad dodjem do igraca kaze da niko nije u blizina vas neznoam sto moze mala pomoc
Dio Skripte:

CMD:pu(playerid, params[])
{
   if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, ""PLAVA"ERROR:"SIVA"Niste na duznosti pa nemozete koristi tu komandu!");
   new id, sediste;
   if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA] Morate biti u vozilu!");
   if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA] Taj igrac je offline!");
   if(!DaljinaIgraca(3.0,playerid,id)) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA]Taj igrac nije blizu tebe!");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(id)) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA]Taj igrac je vec u nekom vozilu!");
   if(sediste > 3 || sediste < 1) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA] Broj sedista moze biti samo 1,2,3!");
   PutPlayerInVehicle(id, GetPlayerVehicleID(playerid), sediste);
   new string[128];
   format(string,sizeof(string),"* %s ubacuje %s u auto.",GetName(playerid),GetName(id));
   ProxDetector(30.0, playerid, string, -1, -1, -1, -1, -1);
   return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CMD:pu(playerid, params[])
{
   if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, ""PLAVA"ERROR:"SIVA"Niste na duznosti pa nemozete koristi tu komandu!");
   new id, sediste;
   if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA] Morate biti u vozilu!");
   if(sscanf(params ,"di" ,id ,sediste)) return SCM(playerid ,-1 ,""PLAVA"[GRESKA] Koristi: /Pu [ID] [SJEDALO]");
   if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA] Taj igrac je offline!");
   if(!DaljinaIgraca(3.0,playerid,id)) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[GRESKA]Taj igrac nije blizu tebe!");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(id)) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA]Taj igrac je vec u nekom vozilu!");
   if(sediste > 3 || sediste < 1) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"[GRESKA] Broj sedista moze biti samo 1,2,3!");
   PutPlayerInVehicle(id, GetPlayerVehicleID(playerid), sediste);
   new string[128];
   format(string,sizeof(string),"* %s ubacuje %s u auto.",GetName(playerid),GetName(id));
   ProxDetector(30.0, playerid, string, -1, -1, -1, -1, -1);
   return 1;
}

zaboravio si
   if(sscanf(params ,"di" ,id ,sediste)) return SCM(playerid ,-1 ,""PLAVA"[GRESKA] Koristi: /Pu [ID] [SJEDALO]");

Bos

*

Evo ovak sto se tice tog sscanf bacio sam i sscanf plugins i sscanf include ali kada hocu da pokrenem mod ovako mi pise
Script[gamemodes/new.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
A imam sve i lijepo sacuvano ne znam sto. Mozes mi pomoc kako to da sredim.Zbog toga ne mogu da ubaci sscanf i ne znam jeli toliko bitna ta includa sscanf za ovu komandu ili za sve uopseteno..... :)))

Bos

*