[Savet] Unistavanje objekta

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, April 17, 2014, 15:40:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Nesto oko objekata
Detaljan opis savjeta: Pa ovako hocu da napravim jedan posao gde treba da unistis objekte droge kao sto ima slicna misija na obicnom GTA kada na farmi palis drogu i objekti su oznaceni i moras svaki da upalis nesto na taj princip, ne znam kako to da sredim da kada upalis sve te objekte ili unistis necim da onda ide dalje posao.
Komentar:

Imal ko pametan mogu dati i drugi primer koji sam video na DM serveru znaci imam /train i treba sve flase da pogodim da bih presao na Level 2 ako ste me razumeli fora je neka sa objektima kad ih unistis da ides dalje ... ?

neznam ali mislim da je slicna fora obicnom poslu ,znas da kada koristis npr kosac trave /kositravu pa ti se pojavi CP e onda kad prodjes kroz taj onda ides dalje, tako nesto i za objekte treba neznam tacno koji cod ali msm da je tako nesto nisam siguran!

Citat: Lenon poslato April 18, 2014, 23:15:44 POSLE PODNE
Pokazacu ti ja kako kad dodjem na komp :D
Ajde brate mucim se sa ovim nedelju dana ceo google prelisto nmg naci nista pametno

pa evo ovako koristis loop kroz sve te objekte onda funkcijom GetObjectPos uzimas kordinate i postavljas pitanje dali si blizu nekog od loppovani objekata..dalje kad si to uradio brojis primer
unistenobjekat[loop] ++;
i ako si dosao do odredjenog broja postavljas uvjet i dajes odgovor..
69

Cekaj aj pojasni mi samo malo sad oko tog GetObjectPos nisam to nikad radio ne znam kako sve fukcionise

To da, ali ne kontam kako da ga sredim gde to da stavim i kako da stavim ?
jel treba nesto na foru
if( ... )
{
    GetObjectPos(objectid, x, y, z);
    unistenobjekat[loop] ++;
}

sve sam ti pojasnio probaj malo ukapirati..
69

pogresio ccc
Poslednja Izmena: April 19, 2014, 20:23:23 POSLE PODNE od Kroni