Pomoc - SPAWN

Započeo Benac, Mart 15, 2014, 16:15:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SKRIPTA: //
PROBLEM: pa kada je igrac na waru i kada ga se ubije nespawna ga nazad na war :S
DIO KODA: sta treba
SLIKE:
TUTORIALI :

Big Respect: " C++ "  (Majke mi nepamtim boljeg moderatora pawno sekcije, dada Blaeks je nekad bio :P)

pod onplayerspawn provera ako je igrac u varu i samo postavljanje pozicije na koju zelis...
69

Citat: [UG]C++ poslato Mart 15, 2014, 16:18:30 POSLE PODNE
pod onplayerspawn provera ako je igrac u varu i samo postavljanje pozicije na koju zelis...
Underpint mod bil bio problem nebih znao ? to
TUTORIALI :

Big Respect: " C++ "  (Majke mi nepamtim boljeg moderatora pawno sekcije, dada Blaeks je nekad bio :P)

Napravio sam za spawn a kako da napravim ovo

CMD
CMD:warzaustavi(playerid, params[])
{
//#pragma unused help
//#pragma unused params
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1 || IsPlayerAdmin(playerid))
    {
        if(WarAktivan == false) return SCM(playerid,-1, "{FF0000}[Greska!]{BFC0C2} War nije aktivan.");
new str[64];
new id;
format(str, sizeof str, "War zaustavljen od admina %s.", GetName(playerid));
foreach(Player, i)
{
        if(PlayerInfo[i][pClan] == WarTim1 || PlayerInfo[i][pLider] == WarTim1 || PlayerInfo[i][pClan] == WarTim2 || PlayerInfo[i][pLider] == WarTim2) SCM(i, 0xFFFF00AA, str);
}
AdminPoruka(0xFFFF00AA, str);
        format(CmdString,sizeof(CmdString), "ZAUSTAVLJANJE | Admin: %s | Tim 1: %s | Tim 2: %s | IP: %s", ImeIgraca(playerid), timtext11, timtext22, GetaIP(playerid));
        ZaustaviWar();
        SetPlayerHealth(id, 0);
        }
else return SCM(playerid,-1, "{FF0000}[Greska!]{BFC0C2} Samo Admini!");
return 1;
}

kada SetPlayerHealth(id, 0); onda ubije sve igrace a treba samo one koji su u waru ?
TUTORIALI :

pa koristi foreach + provera ako su u waru i setujes im health na 0 stvarno prosto..
primer

foreach(Player, i)
{
   if(uWaru[i] == 1){SetPlayerHealth(i, 0);}
}
69

kako bi ja tu trebo ubaciti ?

CMD:warzaustavi(playerid, params[])
{
//#pragma unused help
//#pragma unused params
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1 || IsPlayerAdmin(playerid))
    {
        if(WarAktivan == false) return SCM(playerid,-1, "{FF0000}[Greska!]{BFC0C2} War nije aktivan.");
new str[64];
new id;
format(str, sizeof str, "War zaustavljen od admina %s.", GetName(playerid));
foreach(Player, i)
{
        if(PlayerInfo[i][pClan] == WarTim1 || PlayerInfo[i][pLider] == WarTim1 || PlayerInfo[i][pClan] == WarTim2 || PlayerInfo[i][pLider] == WarTim2) SCM(i, 0xFFFF00AA, str);
}
AdminPoruka(0xFFFF00AA, str);
        format(CmdString,sizeof(CmdString), "ZAUSTAVLJANJE | Admin: %s | Tim 1: %s | Tim 2: %s | IP: %s", ImeIgraca(playerid), timtext11, timtext22, GetaIP(playerid));
        ZaustaviWar();
        SetPlayerHealth(id, 100);
        }
else return SCM(playerid,-1, "{FF0000}[Greska!]{BFC0C2} Samo Admini!");
foreach(Player, i)
{
    if(IgracUWaru[i] == 1){SetPlayerHealth(i, 0);}
}
return 1;
}
TUTORIALI :

pa reko sam ti...
Poslednja Izmena: Mart 15, 2014, 17:21:45 POSLE PODNE od [UG]C++
69

rijesio sam i popravio hvala c++ nisam razmislj jednostavno ;)
TUTORIALI :