[Pomoc] Oko transfera novca

Započeo [ET]Beks, Mart 10, 2014, 07:55:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NL...
Detaljan opis problema: Kako da namestim da online admini vide transfer novca? Transfer je u dialogu i ne mogu nikako da ga prolagodin uvek mi neke errore izbacuje -.- Hvala svima koji zele pomoci! :)
Dio skripte:
    if(dialogid == SPREMNOSLANJE)
    {
    if(!response) return 1;
    if(response)
    {
    new kolicina;
    kolicina = strval(inputtext);
    if(!IsPlayerConnected(IgracKojimSaljes[playerid]))
    {
    SPD(playerid,TRANSFERNOVCA,DSI,""ZUTA"Transfer novca",""BELA"Unesi ID igraca kojim zelis da posaljes novac","Dalje","Izadji");
SCM(playerid,-1,""CRVENA"[UP:RP]: "SIVA"Taj igrac nije na serveru!");
return 1;
    }
    if(kolicina < 1) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[GRESKA] "SIVA"Ne mozete ici ispod 1!");
    if(PlayerInfo[playerid][pNovacBanka] < kolicina) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[GRESKA] "SIVA"Nemas toliko para na banci!");
new imes[MAX_PLAYER_NAME];
    new ime[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid, imes, sizeof(imes));
    GetPlayerName(IgracKojimSaljes[playerid], ime, sizeof(ime));
PlayerInfo[playerid][pNovacBanka] -= kolicina;
    PlayerInfo[IgracKojimSaljes[playerid]][pNovacBanka] += kolicina;
    SCMF(playerid,-1,""ZUTA"Poslao si igracu %s novca %d$!",ime,kolicina);
    SCMF(IgracKojimSaljes[playerid],-1,""ZUTA"%s vam je poslao %d$ na vas bankovni racun!",imes,kolicina);
    IgracKojimSaljes[playerid] = -1;
    }
    }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

SAMP IP: 91.134.193.97:7784

Forum: www.et-rp.info

Ajde logicki objasni  >:(

Dodao sam ovako kao sto sam napravio za /sms ali na /sms mi radi na na transferu nece..

format(string, sizeof(string), ""ZELENA"TRANSFER| %s -> %s Kolicina: %d", imes(playerid), ime(i), kolicina);
foreach(Player,a)
{
if(PlayerInfo[a][pAdmin] >= 1)
{
     SCM(a, -1, string);
}
}
return 1;
Poslednja Izmena: Mart 10, 2014, 10:04:19 PRE PODNE od Beks
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

to imam........

onda samo posalji poruku kao sto ti je sabljak dao format(string, sizeof(string), " %s %d ili nesto trece...", varijable);
AdminimaPoruka(-1,string);
uzmes igracevo ime , i ime igraca koji prima i formatiras u jednu liniju i posaljes poruku adminima