DDoS napadi

Započeo lv, Februar 23, 2014, 16:33:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

lv

*

Detaljan opis problema:Ovako. Nedavno smo otvorili server , sa neuspehom. Tada nas niko nije dirao. Odjednom su se igraci jednostavno sami od sebe pojavili i server je dozvieo malo uspeha. Sa uspehom su dosli i problemi. Naravno , na Balkanu svako gleda kako koga da "slomi". Redovno imamo DDoS napade na server. Cim ima vise od 6 igraca svi nas dosuju. SA-MP verzija 0.3z , hosting eXperience.. Citao sam da su masine iz eXP hostinga rentane u Francuskoj (OVH). Video sam da je server pod imenom United City hostovan u eXperience hostingu, ali nemaju nikakve probleme. Mene zanima da li postoji nekakva DDoS zastita.
Skripta koju koristim: UnderPoint v0.1
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): dacu sta treba
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

DDoS zastita ne postoji,ali je moguce "malo" spreciti te napade sa zastitom koju eXperience hosting ima,ne verujem da vas DDoS-aju jer bi za "jace" napade morali da plate ljudima da odrade taj posao,a ne verujem da vam se zamerio neki ozbiljni momak,jer su to vecinom djeca po 12-13 godina ti sto DDoS-aju,vidi da nije problem do moda..

Ocigledno mi je neko obrisao komentar, ali mi nije jasno sto 0.o

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

lv

*

U  stvari ja mislim da znam ko mi dosuje. Svi ga sigurno znate jer se momak dosta kurci. A to je Famuozni Nemanja Maric. Tog lika mrzim. Cim imam preko 6 igraca odma me dosuje. Valjda zato sto LV nije mogao imati , ne moze ni HD
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Tuži ga internet policiji ako ti je baÅ¡ toliko stalo. Dečija posla Å¡ta se tu može takvi smo mi balkanci (zavidni) ono Å¡to nemožemo da imamo mi ukrademo ili uniÅ¡timo da nitko drugi nemože imati. Å to se tiče spominjanja imena mislim da ovo nije pravo mesto da blatiÅ¡ nekoga Balkan SA-MP nije SA-MP inspekcija niti oficialni forum oni samo Å¡tite svoje interese. DD-oS zaÅ¡tita ne postoji može se umanjiti ali takav host koÅ¡ta puno i takva oprema baÅ¡ nema na naÅ¡im predelima. TakoÄ'e sam i video tvoje razne komentare i psovanje na facebook-u ja razumem tebe ali mislim da je suludo diskutovati o ovome.

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Pa da mozda citas sta ti pisem,mozda bi znao da ne moze on sam da ti uradi nikakvu stetu vecu..