[Pomoc]ID-ovi

Započeo Tomy_Vercety, Februar 11, 2014, 17:19:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mod:Moj gm
Opis problema: Desava mi se da kada igrac npr hoce renta auta te njegove textdrawove sto su se ispisali njemu pokaze nekim drugim igracima !! Jeli neko zna u cemu je problem ? Nebitno je jel sjeo u rent auto ili mjenja int bilo koji textdraw da mu se ispise on se prikaze nekom drugom igracu isto !! Jel neko ima kakvu ideju u cemu bi mogao biti problem posto sam ostao bez ideja !!
Cod://

A da jednostavno definiras komandu da izbacuje samo korisniku koji ju koristi trenutno?

VOZILA ZA FIVEM
FIVEM PIKACHU ROLEPLAY

Blaeks

*

Madmen

ne umes jos uvek da kontrolises parametre koji trebaju da idu za igraca i one koji trebaju da idu za sve igrace, posalji sve vezano za taj rent

Citat: Blaeks poslato Februar 14, 2014, 09:57:39 PRE PODNE
ne umes jos uvek da kontrolises parametre koji trebaju da idu za igraca i one koji trebaju da idu za sve igrace, posalji sve vezano za taj rent
Svejedno Bleaks .. nije sam oza rent najvise mi se desava sa brzinomjerom umjesto da pokaze brzinu on nekad pokaze na sredini ekrana brojeve :/ Jel bi mi mogao pomoc , kako da ispravim to !
Uradio sam td po hoxyijevom sistemu i nema sanse da se mjesaju, problem je kad igrac se diskonektuje ili konektuje tu mi se upetljaju ID tj ako je igrac bio id 0 i napustio srw sledeci koji udje bice 0 (normala) i njemu pocne neke td pokazuje sto neki drugi igrac koristi ..
Poslednja Izmena: Februar 15, 2014, 23:09:19 POSLE PODNE od Tomy_Vercety

Blaeks

*

Madmen

e to je vec problem bezbednog izlazenja i ulazenja igraca na server, samim tim i njegovih podataka

Citat: Blaeks poslato Februar 16, 2014, 12:38:01 POSLE PODNE
e to je vec problem bezbednog izlazenja i ulazenja igraca na server, samim tim i njegovih podataka

Hoces ti meni pomoc ? Da mi to rijesimo :/
evo slika kad se konektujem kako mi nekad izbaci ako neko vozi auto

a evo sta imam pod onplayerdisconnect
public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
   	if(playerid == -1) return 1;

ovo id zeza .. kad njeg izbrisem pocnu mi nestajat textydrawovi kad ima dosta igraca a kad je ovako onda mi pravi ove probleme :)