[POMOC] Textdrawovi/registracija.

Započeo Cimbur, Februar 14, 2014, 14:38:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Od nule,
Detaljan opis problemaPozdrav, napravio sam textdrawove za registraciju, znaci na jednom pise dobrodosli, na drugom na, trecem radius, a na cetvrotom gaming, i sada, to sam namenio da bude na registraciji, znaci, zanima me kako da sa tajmerila ili bilo cime drugim napravim da prvo izadje dobrodosi, pa da bude na, pa trece radius i onda cetvrto gaming, znaci jedan po jedan, nije frka da ostavim textdrawe i mod ako nekom zatreba za pomoc i to..
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Poslednja Izmena: Februar 14, 2014, 14:39:04 POSLE PODNE od Cimbur
RESPECT :
Vegas & C++

dodas na vrh il bilo de
forward reg1;
forward reg2;
forward reg3;

dodas timere kod registraacije i to je to ja tako uvek radim i uvek dobro a ustalom kunna ti je napravio tut pa pogledaj ako nisi shvatio tamo je bolje objasneno
reg1 reg2 i reg3 na koliko hoces sekundi np prvi da izadje na 2 pa sledeci na 4 i na 6 sad zavisi koliko imas moze bilo koliko
o onda napravis
public reg1()
{
    TextDraw....
    return 1;
}
i tkoa za sva 3 uradis

Citat: Kroni poslato Februar 14, 2014, 14:43:58 POSLE PODNE
dodas na vrh il bilo de
forward reg1;
forward reg2;
forward reg3;

dodas timere kod registraacije i to je to ja tako uvek radim i uvek dobro a ustalom kunna ti je napravio tut pa pogledaj ako nisi shvatio tamo je bolje objasneno
reg1 reg2 i reg3 na koliko hoces sekundi np prvi da izadje na 2 pa sledeci na 4 i na 6 sad zavisi koliko imas moze bilo koliko
o onda napravis
public reg1()
{
    TextDraw....
    return 1;
}
i tkoa za sva 3 uradis

Hvala, a timere kad hocu da napravim, pod sta da ih stavim, pod taj public ili?
RESPECT :
Vegas & C++

Ne tajmer stavis pod "public OnPlayerConnect" :)