[Sajet]system ideje

Započeo [MG]uNiqu3, Februar 16, 2014, 23:00:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O savjetu:pa savjet za neki system da uradim
opis:a trazim ideja(savjet) da uradim neki system ako mozete da predlozite sta da radi i kako se zove ja sve ono ke uradim sam.
Komentar:i mogu i dati taj system na pp/pm ako neko zeli da ga koristi za svoj server.
Poslednja Izmena: Februar 16, 2014, 23:01:46 POSLE PODNE od [MG]uNiqu3
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

uradi imanje sistem :)
Respect: Peter Memorex and C++

Poceo sam sa to hvala na ideju neke druge ideje ?
Poslednja Izmena: Februar 17, 2014, 00:05:12 PRE PODNE od [MG]uNiqu3
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Evo ti par primera,

• Kad uÄ'eÅ¡ u svoju kuću ona je mračna i moraÅ¡ upaliti svetla - Jednostvano,zanimljivo.
  • Ako si već odradio House System doradi ga, napravi čuvanje odeće u ormaru. - Jednostavnim čuvanjem skinova i vaÄ'enjem po potrebi igrača.
  • Posao, Stunt/Race... KrećeÅ¡ iz aviona slećeÅ¡ padobranom u vodu pored je gliser, voziÅ¡ gliser do kopna, uzimaÅ¡ auto i prolaziÅ¡ kroz cilj. - Kao jedna misija iz GTA IV veoma adrenalinska i zanimljiva

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Citat: |BN| - Niko poslato Februar 17, 2014, 00:17:18 PRE PODNE
Evo ti par primera,

• Kad uÄ'eÅ¡ u svoju kuću ona je mračna i moraÅ¡ upaliti svetla - Jednostvano,zanimljivo.
  • Ako si već odradio House System doradi ga, napravi čuvanje odeće u ormaru. - Jednostavnim čuvanjem skinova i vaÄ'enjem po potrebi igrača.
  • Posao, Stunt/Race... KrećeÅ¡ iz aviona slećeÅ¡ padobranom u vodu pored je gliser, voziÅ¡ gliser do kopna, uzimaÅ¡ auto i prolaziÅ¡ kroz cilj. - Kao jedna misija iz GTA IV veoma adrenalinska i zanimljiva
uradicu to za house a ovo za race nekako mi je non rp posto radim za rp server
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

da se tune vcitaju i sacuvaju  ;D onda PM