Remove Object

Započeo [EuroGames]Anonymouse, Januar 29, 2014, 21:55:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako,uskoro otvaramo server ja i moj prijatelj pa odlucili preurediti skoro kompletne vazne zgrade.Ja sam krenuo sa parkingom ispred banke i uklonio zgrade preko MTA koji ima REmove Object funkciju,i tako ja sve to preuredio maknuo pola zgrada i stavio bolje i mi krenuli ubacit to u pwn. i nece convertati taj Remove object nego samo objekte koje smo stavljali naknadno.Pokusali smo preko FConventera i preklo Deluxe conventera.Zna neko kako da convertamo taj Remove object?Ako ima neki online ili neki program bio bih zahvalan kad bi pomogli.Hvala![/color]
Poslednja Izmena: Januar 29, 2014, 22:00:45 POSLE PODNE od Andrey_Benkovic

Za brisanje objekta ja ti preporucujem da koristis Map Editor jer je po praktican i daje ti gotove kodove bez da konvertujes

E ja sam to probao al kad ucitam gta samo mi je crna slika

Remove Object nemoj stavljat gdje stavljas Create Object, nego kad odes u pwn. ctrl+f i upises public OnPlayerConnect i tu stavis Remove Object.  :)

MOORE ~ PHOTOSHOP USER

razumijem moor sta oces rec al meni nece convertati taj remove object od mta

Citat: Andrey_Benkovic poslato Februar 01, 2014, 13:17:37 POSLE PODNE
razumijem moor sta oces rec al meni nece convertati taj remove object od mta

preko map editora obrisi zgradu i sve sta treba, zatim idi u show code i imas kodove OBRISANE mape, onda samo kodove iz mta uzmi i eto.
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

e Wicked tocno to je Dodo uradio   :D ,ali nista hvala svima..Molim sad ...LOCK...