[inc300] IP Check

Započeo Neon RolePlay, Februar 24, 2014, 21:58:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Internet Protocol Check
By Kalibar .300

Pozdrav raja,
ovo je moj novi Include koji sam napravio danas u skoli, pa sam ga odlucio podjeliti s vama. Uvijek sam imao problema s igracima koji si namjerno dolazili na Server(dok sam ga imao) s namjerom da citaju i sl. pa sam odlucio napraviti mali Include. O cemu se ovdje zabravo radi?

- Ovo je zapravo na neki zastita od citera i DDoSera. Dakle, vi ukucate neki IP(npr.: 127.0.0.1) i sustav vam izbaci sve igrace koji su se spojili na Server.

Ovo je verzija v1.0.0. Uskoro ce doci nova verzija s kojom cete moci filtrirati pretragu(najstarije-najnovije i sl.).
Nadam se da vam se svidio moj novi Include.

Youtube(v1.0.0)

Youtube(v1.5.0)

Download(v1.0.0).

Download(v1.5.0).
Poslednja Izmena: Mart 01, 2014, 21:31:38 POSLE PODNE od Neon RolePlay

Ovo je radio Kalibar300 ako si ti on ovo je dobro.
69

Citat: [UG]C++ poslato Februar 24, 2014, 21:59:51 POSLE PODNE
Ovo je radio Kalibar300 ako si ti on ovo je dobro.

Da, al ja umjesto njega objavljujem.....

ViÄ'eno već mnogo puta raÄ'eno po sistemu /aka (dobavlja ime i ip igrača) radi po principu čuvanja imena i ip-a u jedan file i u svakom momentu se može proveriti.

Veoma korisno (pogotovo kada se stari banovani igrači vrate uvek možete proveriti njihovu aku)

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Extra korisna stvar,bas cu je danas testati
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Da, zasto nebi imao dozvolu kad radimo zajedno zajednicu

@ Hvala svima

Citat: # N I K O poslato Februar 24, 2014, 22:15:04 POSLE PODNE
ViÄ'eno već mnogo puta raÄ'eno po sistemu /aka (dobavlja ime i ip igrača) radi po principu čuvanja imena i ip-a u jedan file i u svakom momentu se može proveriti.

Veoma korisno (pogotovo kada se stari banovani igrači vrate uvek možete proveriti njihovu aku)

Realno # N I K O Ti dje god prokomentarises samo nesto seres :(
Inace jako dobra fs :D

Citat: OstojiC /B/ poslato Mart 01, 2014, 13:14:24 POSLE PODNE
Citat: # N I K O poslato Februar 24, 2014, 22:15:04 POSLE PODNE

Realno # N I K O Ti dje god prokomentarises samo nesto seres :(
Inace jako dobra fs :D
bez svadje, to si trebao da zadrzis za sebe

Bump, dosao je novi Update. Ja se ispricavam, Kalibar mi je poslao kod s zakasnjenjem.

@ Hvala, i molim bez svadje

jako korisno, pohvala za trud :)