[Pomoc] attachtovehicle

Započeo AjdiNNN, Januar 25, 2014, 13:03:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Pa Remove Attach oBjekttovehicle jeli moguce da se obrise ? Ako jest kako
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Naravno da je moguce, zasto ne bi bilo..Nadjes AttackObjectToVehicle u modu i uporedjujes sa ID-jem da li je to ono sto zelis da obrises, da ne bi obrisao pogresno tj. za pogrena vozila, ja ti  preporucujem da samo stavis tu liniju kao koumentar ("//") i onda proverris IG da li si uklonio sto si hteo

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: denis_lapi poslato Januar 25, 2014, 14:11:10 POSLE PODNE
Naravno da je moguce, zasto ne bi bilo..Nadjes AttackObjectToVehicle u modu i uporedjujes sa ID-jem da li je to ono sto zelis da obrises, da ne bi obrisao pogresno tj. za pogrena vozila, ja ti  preporucujem da samo stavis tu liniju kao koumentar ("//") i onda proverris IG da li si uklonio sto si hteo

Nisi ga razumio oce direktno iz igre da detachuje objekt, a ne prije startanja gma

Ja mislim da nema DetachObjectfromVehicle ili takonesto, mada bi mogao da improvizujes, da koristis DestroyObject, pa da ponovo kreiras na koordinatama isti objekt (uzmes pos od vozila)

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Zasto bi brisao od vozila do vozila kada moze samo da ponisti jednu liniju u GM-u..Cak sta vise, ne mora ni da je obrise, samo neka je postavi kao komentar..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: denis_lapi poslato Januar 25, 2014, 14:47:30 POSLE PODNE
Zasto bi brisao od vozila do vozila kada moze samo da ponisti jednu liniju u GM-u..Cak sta vise, ne mora ni da je obrise, samo neka je postavi kao komentar..

AL OCE DA IG OBRISE nisi ga razumio

Nista skonto sam :P
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...