Youtube - Horror gameplay kanal!?

Započeo [RST] Sexserghy ♥, Januar 26, 2014, 02:33:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Postovani clanovi,

Zanima me sta vi mislite o tome, pa eto krenuo bih sa snimanjem horror igrica, naravno u to ukljucuje i mikrofon, headset i naravno web kamera sa kojom bi snimao sebe kroz cijelu igru. Pa sad veliki sam fan horror igrica ali je stvarno uzas igrati ( Vecina ce reci "nebudi pickica" i tome slicno ali svi smo jaki dok gledamo druge, al kad dode nas red e onda nastaju "Problemi" ). Gledao sam dosta drugih likova, stranaca koji snimaju i stvarno izgleda lako, ali to je naime potpuna suprotnost. Prvo je stvar u tome sta stvarno horror igre treba imati zivaca, muda i strpljenja igrati a onda tek dolazi snimanje sebe te svi ostali programi koji su potrebni da se video klip realizira. Pa ukoliko bi bilo dosta vas zainteresiranih pokusao bi snimiti jednu igru a to je "Amnesia: Dark Descent" pa dalje kako bi islo. Napravljena bi bila u serijalu tj. dijelovima od 15:00 minuta po jednome dijelu. Pa eto, vase misljenje bi mi puno znacilo. Hvala!

Pokusaj mozda bude nesta od toga.
Dovoljna je tvoja volja i zelja ostalo ce doci.
69

To bi mocno zvucalo nista ne gubis ako ne uspes probaj :)

Prva epizoda je snimljena, samo trebam rendati u vegasu i snimiti jos 1-2min. video klip u kojem cu objasniti neke stvari. Rendao sam samo za probu tai videoi trajalo mi je 9:38 sati, tako da cu to napraviti veceras i sutra ujutro bi trebao biti rendan te popodne bi trebao biti uploadan na YT kanalu.