ÄŒITAJTE - POKUÅ AJI PREVARE

Započeo brian.amx, Januar 19, 2014, 01:07:14 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav članovi Balkan SAMP-a, zelio bih vas uputiti ka nekim stvarima.

Naime, siguran sam da niste culi (ili pak jeste) za server po imenu Night Life. Postoji vec dugi niz mjeseci (Tacnije 7 mjeseci). U pocetku smo imali nekih sitnih problema. Mod koji smo koristili bio je napravljen od 0, te su nas masovno poceli kopirati, stoga smo odlucili napraviti novi mod sa radnjom u Las Venturasu. Eh od tada mnogi pokusavaju tu istu verziju nasega ranijeg moda (verzije 1.0, 1.1 i 1.2) ovdje prodati, iako je niko sem mene ne posjeduje.
Stoga dolazimo do zakljucka,

1. Skriptu ne posjeduje niko sem vlasnika Night Life zajednice (Ona sigurno nije dosla do necijih nepouzdanih ruku, odnosno ja: Ramiz)
2. Ljudi koji pokusavaju prodati navedenu, nasu skriptu, ju ne posjeduju, te ocito moguce kupce pokusavaju prevariti.
3. Ukoliko pokusate kupiti slicnu verziju (odnosno kopiju) a mislite da je to Night Life mod, varate se.

Nije bas bilo ukratko, ali sam vas pokusao opomenuti za vase dobro, te da ne budete osteceni. Prava verzija Night Life moda nije na prodaji, te kao takva nece ni biti!
Molim Balkan SAMP Administraciju ukoliko procita ovu poruku, da je istu i zalijepi, jer su moguci buduci kupci za isti (mislim na kopiju) dovedeni, odnosno upleteni u seriju prevara.
Poslednja Izmena: Januar 19, 2014, 08:01:25 PRE PODNE od [BR]Lenon

Citat: Dzeno poslato Januar 19, 2014, 01:10:27 PRE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=84739.0

to je jedan od pokusaja, kolko sam ja upucen u to...
Da, evo jos jedne: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=84607.0

Ali i pored ovih, postoji jos ja mislim 3 teme da sam pronasao (Prijavio sam ih, te su bile uklonjene), ali mi ovo prijavljivanje vise ide na zivce, stoga sam odlucio otvoriti ovu temu.

Citat: Blaeks poslato Januar 19, 2014, 01:30:34 PRE PODNE
Imas li ti dokaze za ovo sto tvrdis ?
Sta zelis da ti dokazem:
1. Hoces li da se logujem na YouTube kanal na kojima su ovi snimci koje je Kenan Bjelic postavio kao svoje?
2. www.nightlife-rp.info (Pronadji opis prve verzije moda)
3. Hoces li da otvorim Public localhost server, te da ti pokazem mod?
4. Da ti posaljem sliku bilo kojeg sistema, mjesta, bilo cega, od Night Life moda ?

Ma, to je vasa stvar, mene zanima da li si ti siguran da niko nema tvoj mod ?

Citat: Blaeks poslato Januar 19, 2014, 01:40:07 PRE PODNE
Ma, to je vasa stvar, mene zanima da li si ti siguran da niko nema tvoj mod ?

Jesam siguran, ovu verziju koju doticni pominje niti jedna osoba ne posjeduje.

Dobro, posalji meni na pm sto vise dokaza, i ja cu svaki sledci put da bannujem doticnog koji hoce da proda to

[quote author=
Lenon link=topic=84888.msg572524#msg572524 date=1390115006]
Nema potrebe da ostavljam ovu temu, mogao si samo meni PM poslati sa dokazima i ja bih proslijedio SMODovima kao i vecina sto radi. Blaeks slazes se da uklonim ovu temu?
[/quote] zakljucaj je samo za pocetak