[Pomoc]Server

Započeo Sukna, Januar 06, 2014, 20:31:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:CH
Detaljan opis problema:ovako udjem na kucni server i kupi vozilo i odem u njega i /v dialog parkiram i server se odjednom obori tako i sa /mo dialogom npr /v lociraj srw se obori .. ?  parkiraj kad treba da spremi u SCRIPTFILES ..ako moze pomoc hitno mi je ..
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Januar 09, 2014, 20:20:20 POSLE PODNE od Sukna

evo kad sam stavio crashdetect /v dialog i klikno sam na lociraj i obori

LOGO

[crashdetect]: Unknown error (see previous errors)
Poslednja Izmena: Januar 07, 2014, 09:04:49 PRE PODNE od Sukna

da a kad ne upalim chrasdetect nista se ne pojavi u logu

Imam folder iVozila imam problema i sa kucom dialog cim kupim kucu ili stan motor .... srw se obori

do cega moze biti?
Poslednja Izmena: Januar 07, 2014, 21:16:38 POSLE PODNE od Sukna

Stavio sam da je moja al nisam je ja radio  CH
Poslednja Izmena: Januar 09, 2014, 19:00:03 POSLE PODNE od Sukna

Da sad otvorim srw i mora ovo radit?
Poslednja Izmena: Januar 09, 2014, 20:23:04 POSLE PODNE od Sukna

Ne moze

ovako sad sam skinuo FS greedyhs i stavio je i sve mi radi a kad nestavim fs neradi ove kuce sto su u modu kad ih kupim probam dialog odma obara ili v lociraj dialog  nece nista obara odna problem je do KUCA u modu...?
Poslednja Izmena: Januar 09, 2014, 20:32:55 POSLE PODNE od Sukna

Neznam kako mislis otvoris? otvoris privatno da placas ?

Garantovano ti fale folderi u scriptfiles... Posalji mi kako cuvas vozila npr posalji listitem za parkiraj... I onda posalji kako cuvas znaci stock sacuvajvozilo ili kako vec... Savecar, nadji pa posalji oba
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Sve to radi kad ja stavim fs kuce kad nerade ove u modu /v /mo sve rade dialozi  .

A kad izgasim fs kuce udjem ig kupim kucu odma obara tako nmz ni /v lociraj ni nista  ...
Imam ja u scriptfiles sve.
Vjerovatno je do kuce obara..