[POMOC]Auti

Započeo domo101, Januar 08, 2014, 16:50:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Editujem jednu
Detaljan opis problema: E ovako, zanima me jel se moze lspd auto promjeniti tj. da na njemu ne pise lspd nego nypd,ali bez modova i icega,ako se to moze kako?

Citat: domo101 poslato Januar 08, 2014, 19:46:05 POSLE PODNE
Ako ste me skuzili zelim izbrisati ono sto na autu pise LSPD I dodati NYPD

Ne znam bas mozes li izbrisat jer je to GTA-side, to je tekstura vozila ujedno.

to ne mozes da sklonis sa auta jer je nzm kako da ti objasnim sve spojeno sa auto i kad bi to izbrisao izbrsalo bi se i jos nekih stvari a i to je mnogo komplikovano i tesko...ja ti preporucujem da uzmes nova kola za pd sad zavisi koja ti zelis npr. sultan i na njemu napises sta oces F.B.I.,LSPD... bukvalno sta oces ali ito ti je komplikovano ali trdoduplo manje nego ovo sto ti zelis da uradis :) samo je vazno da znas da skirptas i da znas sta radis i sve ce biti ok :)

Citat: Milos123 poslato Januar 08, 2014, 21:27:25 POSLE PODNE
to ne mozes da sklonis sa auta jer je nzm kako da ti objasnim sve spojeno sa auto i kad bi to izbrisao izbrsalo bi se i jos nekih stvari a i to je mnogo komplikovano i tesko...ja ti preporucujem da uzmes nova kola za pd sad zavisi koja ti zelis npr. sultan i na njemu napises sta oces F.B.I.,LSPD... bukvalno sta oces ali ito ti je komplikovano ali trdoduplo manje nego ovo sto ti zelis da uradis :) samo je vazno da znas da skirptas i da znas sta radis i sve ce biti ok :)

Sta si ti sad rekao..Nauci ti da skriptas pa objasnjavaj nekome

Citat: Dragoljub123 poslato Januar 08, 2014, 21:30:04 POSLE PODNE
Citat: Milos123 poslato Januar 08, 2014, 21:27:25 POSLE PODNE

Sta si ti sad rekao..Nauci ti da skriptas pa objasnjavaj nekome
Pa da ubaci najobicnija kola i da na njih stavi textdraw i namesti ostale stvari ja sam samo predlozio :)