[pomoc] cars.cfg

Započeo sampzone, Maj 09, 2011, 13:43:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja korisitm: testiram BU

problem: ja kada udejm u cars.cfg imaju pozicije auta ali i imena vlasnika sada kada hocu da restartujem auta tj da opet budu na prodaju jel umjesto imena vlasnika da pisem Dealership ili...?

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

Stavi Dealership.

Btw. Mogao si to uradit pa vidjet šta će bit, ako ne bude onda da otvoriš temu :S

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: ismettrako@yahoo.com

ma ja nekako kad ovo radim ako da se bojim dosta ja znam toga i bez otvaranja nove teme ali nekako se bojim da nesto ne zeznem.....tnx.....mozete lock temu

Citat: sampzone poslato Maj 09, 2011, 13:49:08 POSLE PODNE
ma ja nekako kad ovo radim ako da se bojim dosta ja znam toga i bez otvaranja nove teme ali nekako se bojim da nesto ne zeznem.....tnx.....mozete lock temu

Ako zezneš znaš šta si zeznuo, pa staviš ovdje error i pomoći ćemo ti :)

Sve što više sam isprobavaš više češ kontat i više češ znat :)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: ismettrako@yahoo.com

eee da pitam odma sad npr imam na srv 1000 reganih akaunta i ocu da promjenim mod a da nebrisem akaunte kako da to izvedem????

Pa jedino ako modovi imaju isti sistem za sacuvavanje i citanje podataka, mada neverujem, tako da to bas nije izvodljivo!

Citat: sampzone poslato Maj 09, 2011, 14:11:57 POSLE PODNE
eee da pitam odma sad npr imam na srv 1000 reganih akaunta i ocu da promjenim mod a da nebrisem akaunte kako da to izvedem????
Odradis global. PSamo oni koji su redovni ti se prijave da sacuvaju acc. Ostale pobrises. Neces imat puno acc-a. I polako pravis jedan po jedan acc ;) Nema drugog nacine bez ako je sistem za acc isti.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

pa kako da provjerim jel mi acc sistem isti?

cars.cfg idem u skripte pa na cfg pa na cars.cfg ako sam dobro razumeo i tu menja imena na dealership?