[POMOC]Server

Započeo Chriminell, Novembar 28, 2013, 13:47:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Neki tamo
Detaljan opis problema: Eh, ovako. Kada mod prevedem na 0.3x, iskompilujem ponovo, jednostavno nece da se pokrene i dobijam error, to je onaj cuveni ''Run time error 19, file or function not found'' I naravno da ce neko da se napravi pametan i da kaze da procitam neku temu ovde u kojoj je objasnjeno, pa naravno da sam citao, gledao sam sve, i neki tutorial na YT i jednostavno nece, ne znam u cemu je problem.Vidim da pise da je problem u streameru, ali downloadovao sam i ubacio, mozda nisam dobro, pa ako neko moze i to da mi objasni. Juce sam normalno sve radio sa modom, mogao da pokrenem kucni server i sve ostalo, samo sto je zanimljivo prvi put kada sam hteo da pokrenem kucni server sa istim tim modom, morao sam samo da ga prevedem na 0.3x i sve je radilo i kada sam podigao novi sistem jednostavno se desava ovo. Skinuo sam C++, Net.framework 4 (i to sam video negde da treba) i opet nece, ide mi na zivce polako jer sam probao sve i opet isti error, pa ako neko stvarno moze da mi objasni i pomogne kako da resim ovo, zamolio bih vas da ako nesto treba da skinem da mi date link uz objasnjenje gde, sta i kako. Zahvaljujem unapred.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Novembar 28, 2013, 13:52:56 POSLE PODNE od Chriminell025

• Potreban neko ko zna da sredi TeamSpeak permisije. Javite se u PP.

Citat: [CH]Lenon poslato Novembar 28, 2013, 13:54:20 POSLE PODNE
Skini streamer: https://code.google.com/p/samp-streamer-plugin/downloads/list
streamer.inc ubaci u pawno > include
streamer.dll ubaci u plugin folder
zatim recompile skriptu i trebalo bi biti to to.

Uradio sam to sto si rekao, i sada imam ovaj problem.

?

dodaj u vrh negde

forward OnNPCModeInit();
Poslednja Izmena: Novembar 28, 2013, 14:20:39 POSLE PODNE od [BR] Ralph

[quote author=
 Ralph link=topic=82268.msg561725#msg561725 date=1385644825]
dodaj u vrh negde

forward OnNPCModeInit();

[/quote]

I dalje nista, dobijam neke druge errore.

Bilo bi dobro da nam ih postavis....sve se moze srediti... I niko ti nije rekao da ces sa time sve errore srediti.

[quote author=
 Ralph link=topic=82268.msg561734#msg561734 date=1385646764]
Bilo bi dobro da nam ih postavis....sve se moze srediti... I niko ti nije rekao da ces sa time sve errore srediti.
[/quote]

C:\Documents and Settings\Dissident\Desktop\FlowBot RolePlay v2.0\pawno\include\sscanf2.inc(69) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnNPCModeInit")
C:\Documents and Settings\Dissident\Desktop\FlowBot RolePlay v2.0\pawno\include\sscanf2.inc(78) : error 004: function "SSCANF_OnNPCModeInit" is not implemented
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Evo sada mi ovo izbacuje. Ali ljudi ja ne znam cemu sve ovo, jer pre par sati na starom sistemu nisam nista od ovoga morao da radim, kada sam podigao novi sistem ovo je pocelo.