Ako igrac ima oruzje?

Započeo [IF] mariomako, Jun 22, 2010, 23:29:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da napravim kada igrac ima neko oruzje primer minigun da ga autoamtski banira?

public OnPlayerUpdate(playerid)
{
    new weaponid;
    weaponid = GetPlayerWeapon(playerid);
    if(weaponid == 38)
    {
         SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA,"Banovan si zbog posedovanja Miniguna.");
         Ban(playerid);
    }
    return 1;
}

Citat: BalkanStyle|Rider poslato Jun 22, 2010, 23:58:34 POSLE PODNE
ja ti ne preporucam da bana igraca ako ima zabranjen gun,jer moguce je da neko od cheatera il admina (/givegun) dadne tom igracu zabranjeno oruzje i dobije ban bezveze,stavi ako taj igrac ima zabranjeno oruzje nek mu resetira sva oruzja ResetPlayerWeapons i tako ga nece moc koristit

Ovo nije dobra ideja jer postoji cheat koji tu funkciju zaustavi pa se igraču oružje ne uzme.

Najbolje je igrača kod kojeg se pronašlo zabranjeno oružje kickati sa servera i problem riješen. ;)

Citat: BalkanStyle|Rider poslato Jun 23, 2010, 00:06:50 PRE PODNE
Citat: [LB] Theo poslato Jun 23, 2010, 00:05:05 PRE PODNE
Citat: BalkanStyle|Rider poslato Jun 22, 2010, 23:58:34 POSLE PODNE
ja ti ne preporucam da bana igraca ako ima zabranjen gun,jer moguce je da neko od cheatera il admina (/givegun) dadne tom igracu zabranjeno oruzje i dobije ban bezveze,stavi ako taj igrac ima zabranjeno oruzje nek mu resetira sva oruzja ResetPlayerWeapons i tako ga nece moc koristit

Ovo nije dobra ideja jer postoji cheat koji tu funkciju zaustavi pa se igraču oružje ne uzme.

Najbolje je igrača kod kojeg se pronašlo zabranjeno oružje kickati sa servera i problem riješen. ;)
ma Ä'ava su ti cheatevi, ko zna kakve jos nece napravit...nisam ni zna da postoji i taki xD

Citerski nacin razmisljanja :

Sutra cu stvorit koju milju da ponudim za kucu..
Ha onaj me DB-ao sada cu uradit FakeKill
Jebem mu sve sad cu ga zoljom prosut

za sve ostalo tu ja Malagueta Vogelz i s0beit :D

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

iz vlastitog iskustva cheateri nerazmisljaju tako  ;D Bio sam nekad Mang ( poznat citer na Croherza DM xD ) i nisam niocemu razmisljo samo o zabavi i ubijanju ljudi koje bas i ne volim.. a ako zelis da te niko neskuzi za pare i tako to nekoristim to mi glupo iskreno..
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3