Za IV:MP skriptere....

Započeo Giga_Robija, Novembar 18, 2013, 18:29:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, nisam siguran da znate pa cu vas uputiti, ja sam squirrel skripter do sada nisam nigdje javno ulazio u prezentaciju tako da cu vam ovom prilikom jednostavno objasniti sta ja radim. Radio sam na malom fazonu koji je trebao da bude zapravo super stvar, radi se o Roleplay skripti za IV:MP, skripta je jako blizu onog roleplaya koji se igra na samp, medjutim iv:mp kao modifikacija uopste nije napravljena onako kako je svi vi zamisljate, samp je daleko daleko usavrseniji od nje, medjutim ovo sto za sada postoji je sasvim dovoljno za neku osnovu. Mi smo radili ne bas puno vremena na tome ali smo ga ipak izdvojili, da napravimo roleplay. I uspjeli smo, na skripti se nalaze razni sistemi: Organizacije (11), biznisi (osnova napravljena trenutno se nalazi samo 6 biznisa, jako je jednostavno praviti biznise, lako cete skontati), poslovi (za sada samo 2, dostavljac produkata i vozac autobusa, odradjeni su 100% roleplay i rade za sada super, ima jos nekoliko primjera za poslove na ruskom u dodatnom fajlu negdje u skripti pretrazite malo), sistemi za telefon, za banku, za rent, vehownership, za kuce (tek zapocet, neka osnova napravljena recimo 20% uradjeno), detaljan admin sistem (3lvla) itd itd itd....

Skripta za sada nema poznatih bugova, medjutim trenutna verzija ivmp-a ih ima itekako tako da server crashuje (ne bas cesto ali crashuje), ja licno smatram da ce vam posluziti odlicno kao osnova za one koji planiraju da naprave roleplay server za ivmp a nisu ga jos ni zapoceli...

Od skriptanja sam odustao iz tog razloga sto pre svega nema dovoljan broj zainteresovanih igraca za gta iv, druga stvar IV:MP skripteri su presli na drugu verziju modifikacije, od ove trenutne su odustali... Treca ona kljucna za mene je to sto smo poceli da skriptamo M2:MP roleplay server, za sada smo na nekih 30-40% onoga sto smo zamislili..

Fajlovi nemaju viruse, nikakve dodatne fajlove nemam, niti vam trebaju, sve je vec tu, unapred da vam napomenem, ima tu jako puno gresaka i u skriptanju, nisam ja bas sam radio svo vreme na tome, radilo nas je 3-4 neki od tih su i pocetnici, sa m2mp je sasvim druga stvar...

Ako imate dodatnih pitanja pisite mi privatnom porukom, nevjerujem da sam neka pravila prekrsio a i nadam se da nisam, bilo bi mi drago da vas se sto vise aktivira i u ovom dijelu igre, nadam se i da neki od administratora nece odma obrisati temu pa je prepraviti u svoju korist. I dajem vam jedan predlog ako se vec interesujete za IV:MP, manite se corava posla IV:MP je propao taman kad su svi ocekivali da ce zaziviti, predjite na M2:MP dosta je bolji, dosta su bolji i programeri a i sama igra mnogo vise vuce na roleplay od gta...

Pozdrav svima ovo vam je prva verzija Balkan Life IV:MP Roleplay skripte, iskoristite je najbolje sto mozete... 

http://www.2shared.com/file/uXJsJEaO/blrp.html

U slučaju da link ne radi pišite mi da reuploadujem...

NARAVNO POÅ ALJITE UTISKE NAKON TESTIRANJA ...

KONTAKT STEAM: Boulzard
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2013, 13:07:51 POSLE PODNE od Giga_Robija

Vec sam naveo da je jedan od razloga i manjak zainteresovanosti igraca....