[Pomoc] Duty label

Započeo Joy, Oktobar 20, 2013, 13:02:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Joy

*

Skripta koju koristim:nebitno
Opis problema:Zelim da napravim kada admin bude na duty da mu iznad glave pise "Admin je na duznosti" pokusavao sam da ubacim iz drugih modova kako je uobicajeno ovako:
U new:
new Text3D:DutyLabel[MAX_PLAYERS];

Kada admin ide na duznost(samo za text iznad glave):
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 7)
        {
DutyLabel[playerid] = Create3DTextLabel("Vlasnik na duznisti!",0x000000,0,0,0,50,-1,1);
        Attach3DTextLabelToPlayer(DutyLabel[playerid], playerid, 0,0,0);
        }
        else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6)
        {
DutyLabel[playerid] = Create3DTextLabel("Suvlasnik na duznisti!",0x000000,0,0,0,50,-1,1);
        }
        else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] <= 5)
        {
DutyLabel[playerid] = Create3DTextLabel("Admin na duznisti!",0xFF000000,0,0,0,50,-1,1);
        }

I kada silazi sa duznosti:
Delete3DTextLabel(DutyLabel[playerid]);

Ja neznam sta nevalja tu ali kada tako ubacim nece da pise text iznad glave.Ako mozete molim vas da mi pomognete.Hvala unaprijed.
Dio skripte:dao u objasnjenju
Slike/Video:nepotrebno

Joy

*

Ovako, jesi ti to testirao sa drugim ? Ako si sam to testirao ne mozes vidjeti ti iznad svoje glave to... Jer si ga attacho na sebe.

Joy

*

Naravno da sam testirao sa drugom,on je isao na adminduty i svojim ocima sam vidio da ne radi.  :'(

Joy

*

Probo sam ali sada mi se stvara bug,iznad glave pise firma haha,npr Ime firme:Pig Pen,cijena:// itd. izbagalo se  :D

Joy

*

Ok a kako cu stavit da brise 3ddynamic label posto DeleteDynamic3DTextLabel nije definisano

Joy

*

Stavio sam sve u dynamic al sad je jos gore sad kad odem na adminduty stvore se svi textovi i vikendice i kuca sve sve i crasha,opet se mijesaju  :'(

Joy

*

Dobro je ovo krise sto si mi rekao ali taj chatbuble nestaje posle odredjenog vremena,a nisam sad dobar sa uvodjenjem timera  :D pa ako nije problem da mi napravis posto mislim da timere nije tesko pravit imaju svoj public forward i nekako se uvedu u taj setplayerchatbubble

Joy

*

Uradio sam hvala vam na pomocik,izvinite sto sam vas namucio  :D.Ako moderator zeli moze lock temu.