POMOCCC

Započeo | MARKO |, Jun 17, 2010, 11:02:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

savio sam housecar na server i ID tog housecar-a je 1. mi mozete sad reci ako u skripti imam 150 vozila, kako da napravim da taj housecar bude vozilo ID 151??

hvala

koristim GTARP gamemod

Citat: [ST] SL500 poslato Jun 17, 2010, 11:36:29 PRE PODNE
mislim da se nemože...

Dijelim misljenje..
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Moguce.. Ja sam radio po tutu i housecar mi je 430 ID.. A ima ih od 1 - 100 housecar pa onda od 390 - cetristo i nes

a ja sam cuo da ja mogu namjestiti koji ID ce mi biti housecar. jer to tocno?!

Ne,to se radi automatski..

jbt kako cu to onda rjesiti.?? da ne brisem sva vozila

Nikako.. Brisi i radi ponovno  >:(

znaci kucna vozila uvijek moraju krenuti od ID 1??

Ne, naravno da se moze lol, stavis npr. timer ovako pod GameModeInit

forward HouseCarevi();
SetTimer("HouseCarevi", 2000, 0);

na kraju moda:

public HouseCarevi()
{
        // Car Spawns
for(new h = 0; h < sizeof(HouseInfo); h++)
{
AddStaticVehicleEx(HouseInfo[h][hVec], HouseCarSpawns[h][0], HouseCarSpawns[h][1], HouseCarSpawns[h][2], HouseCarSpawns[h][3], HouseInfo[h][hVcol1], HouseInfo[h][hVcol2], 60000);
gCarLock[h+1] = 1;
}
}

Edit: Ovo ce kad se gamemod starta, spawnat ce normalna vozila, koja su AddStaticVehicle pod ongamemodeinit, i kad ih spawna, tocnije nakon 2 sekundi kada se gamemod starta, tek tada ce spawnat kucna vozila, sto uzrokuje da ce kucna vozila poceti od zadnjeg slobodnog mjesta, tj. u tvom slucaju od 151 mjesta

Edit2: A pod ongamemodeinit obrisi for(new h=0; h < sizeof(HouseInfo); h++).....

Edit3 xD: Cini mi se da mozes i samo premjestit for(new h=0;.... na kraju svih addstaticvehiclea itd..
Poslednja Izmena: Jun 17, 2010, 14:37:34 POSLE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

uspio sam. Luksa hvala ti brate. hvala svima, a najvise Luksi. moze lock