[Pomoc] Oko setobjectmaterial

Započeo yabb3, Oktobar 03, 2013, 14:24:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LARP edit
Problem: problema nema
Dodatni info: Saznao sam kako da pravim takozvane zebre/pesacke prelaze,ali me interesuje kako da uzmem kordinate i kako da odradim pesacki prelaz kako treba da li neko moze da me uputi kako najednostavnije,brzo i efikasno to moze da se napravi
Ovo je primer iz jedne skripte EGRP gde sam kod i pronasao on radi na mom serveru ali ne razumem kako da ovo sad pretvorim u Pesacki prelaz i zeljenu lokaciju,kontam da se pravi objekat pretvara u txt ali ne kontam prave kordinate samo zelim da me neko uputi preko cega to da radim i kako da odradim to da valja :D
Deo Koda/Skripte:
    //============================================================================================================
    //NATPISI
    new ZabranjenPark = CreateDynamicObject(4238, 1535.8951, -1672.2250, 12.4137, -120.3999, -96.3000, 174.4733);
    SetDynamicObjectMaterialText(ZabranjenPark, 0,"DO NOT PARK HERE", 130, "Arial", 32, 1, -1, 0, 1);
    //============================================================================================================
Poslednja Izmena: Oktobar 03, 2013, 14:44:32 POSLE PODNE od TheDon

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Pa odes u mta ili u editor i izmapas :o

Citat: ZC_Bob poslato Oktobar 03, 2013, 14:30:30 POSLE PODNE
Pa odes u mta ili u editor i izmapas :o

Pa jeste kontam i ja to ali kada izmapam bilboard koji je i stavljen za ovaj natpis meni nije na mestu koje treba biti ne kontam kako da stavim kordinate kako treba,i koji font da koristim i velicinu da podesim za I I I I I I zebru....

Pogledao sam i tu funkciju na wiki ali i dalje sam bot sto se tice te kordinate
http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetObjectMaterial

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Pa samo udjes u editor, izmapas objekat i ono sto dobijes npr

CreateDynamicObject(ID,koordinate...)

to ubacis u GM i gotovo :o

Citat: ZC_Bob poslato Oktobar 03, 2013, 21:45:58 POSLE PODNE
Pa samo udjes u editor, izmapas objekat i ono sto dobijes npr

CreateDynamicObject(ID,koordinate...)

to ubacis u GM i gotovo :o

Probao sam tako to mi je bilo logicno ali nisam dobio to sto sam trazio,mozda da probam sa drugim objektom sad cu da vidim :D

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

A kako si ti dobio? Postavi ovde sta dobijes kad izmapas...