[MAP] Ungaro Roleplay | Policija

Započeo Dimi, Septembar 21, 2013, 23:09:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: UR ][ Dimi poslato Septembar 22, 2013, 22:20:17 POSLE PODNE
Sada sam uredio jer je on pocetnik u mapanju i ideju je imao , to je to , misli kako oces i sta oces ...
Nebitno,nisam nista lose mislio,niti cu misliti(da ne otvaramo ovde raspravu)...

Inace kad ste planirali otvaranje ? :)

nesto sam usporio malo polaganje imam za auto i vozim tu praksa videcemo :D

Dobro je, pohvale.... :)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Nije da zelim kritizirati ali svi servere svode na Mappanje. Dajte serveru malo živine sa skriptanjem. Mapu dobru može napraviti svatko tko ima 5 sati vremena.

Evo ja radim server s 0 dodatnih objekta !!! Ali zato radim puno kompleksnije sisteme...

Ovako mapanje se ne svodi samo , da imam vremena da snimam sisteme izbacio bih , snimio sam drogu da bi predstavio malo server , imam i rl obaveza jbg

Citat: BalkaNation poslato Septembar 24, 2013, 19:39:12 POSLE PODNE
Nije da zelim kritizirati ali svi servere svode na Mappanje. Dajte serveru malo živine sa skriptanjem. Mapu dobru može napraviti svatko tko ima 5 sati vremena.

Evo ja radim server s 0 dodatnih objekta !!! Ali zato radim puno kompleksnije sisteme...

Ne mozes to reci za ovaj mod,pre svega ni ne znas mod a kamoli sta drugo..
Inace mod je od 0 radjen i ulozeno je mnogo truda(i mog i dimijevog),jeste da je do nedavno bio kao tipicni balkanski mod,medjutim ovo poslednje sto je Dimi radio je totalno unikatno i sve uradjeno po stvarnom zivotu,vidjeces vec kada bude otvaranje ili ako izbace koji sistem..

Citat: Streetboy poslato Septembar 24, 2013, 23:50:10 POSLE PODNE

Ne mozes to reci za ovaj mod,pre svega ni ne znas mod a kamoli sta drugo..
Inace mod je od 0 radjen i ulozeno je mnogo truda(i mog i dimijevog),jeste da je do nedavno bio kao tipicni balkanski mod,medjutim ovo poslednje sto je Dimi radio je totalno unikatno i sve uradjeno po stvarnom zivotu,vidjeces vec kada bude otvaranje ili ako izbace koji sistem..

Sve je to okej. Nego gledam servere samo mappanje. Dapače drago mi je cuti za neki unikatni server jer takve servere uvijek rado posjetim na otvorenju i igram koliko stignem. I takvim serverima, tj s vlasnicima i skripterima mi je drago raditi i suraÄ'ivati.
Inace evo ja radim server 0 objekata dodanih, samo originalna mapa. Ali zato sam na gameplay-eu poradio jako. Ako ste za suradnju mozemo se cuti na PM :)

Ne može svatko napraviti dobru mapu, a to se može posvjedočiti na svakom drugom serveru. Isto tako ne može ni svako napraviti dobru i kvalitetnu skriptu. Tebi pohvale Å¡to si se usredotočio na raÄ'enje unikatne skripte no moraÅ¡ biti svjestan da samo to neće privući igrače. Bez kvalitetnih mapa teÅ¡ko je uopće privući pažnju igrača da doÄ'u i upoznaju skriptu. To je na balkanu realnost i ne treba bježati od toga. Å to se tiče Dimi-a ima kako puno zanimljivih sistema Å¡to je odradio već i koji su bili prikazani ovdje na forumu. Ovaj zadnji za drogu se vidi koliko čovjek ti detaljno odraÄ'je.

Inače mapa mi se sviÄ'a i lijepo će biti to malo za promjenu!