[Pomoc] Samp

Započeo Anoo1, Septembar 23, 2013, 14:06:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali neko zna kako da snimim film u sampu ali bez lik u igrici na primer da postavim kameru gore da ima oko 3-4 kamere i da snimim trazio sam po youtube nema samo ima sa fraps  ::)

Pa imas SampCamHack i daj senkome da snima od gore, i tako na 3-4 mjesta zavisi kako hoces i onda u SonyVegasu to sve spojis da bude kao 3 kamere(zavisi koliko ti treba)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Ok hvala , a kako da lik u igrici nema  ???

skinuo sam pogldao tutoriale udjem ig prisnem / da upalim i nista nece da se pomeri kamera..
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2013, 15:32:18 POSLE PODNE od Anoo1

Citat: Anoo1 poslato Septembar 23, 2013, 15:05:15 POSLE PODNE

skinuo sam pogldao tutoriale udjem ig prisnem / da upalim i nista nece da se pomeri kamera..

mislis da se nevidi lik kojeg igras nikako?

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Anoo1 poslato Septembar 23, 2013, 15:05:15 POSLE PODNE

Pa na sta pomeras kameru :P camera se pojera na numpadu na tastaturi 8=gore 2=dole +=napred -=nazad itd. :P barem mislim :D

Da da se nevidi lik nikako , nego kad ukljucim sad camhack i udjem na neki server pritisnem / ili * pise gore ENABLE / DISABLE sta ti ja znam pritisnem onda 8 ili + - da se pomeri a ono nece ?

EDIT : Ok je sada napravio sam sve , nego gde da nadjem ono sto sam snimao i koje dugme da pritsnem da snimam ?
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2013, 17:03:57 POSLE PODNE od Anoo1

kada ti pise to enable onda moras stisnuti ja msm 0 ili 1 da se upali free cam pa ces onda moci pomjerati... :)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Ok idem da probam pa da javim hvala brate :D

Nego gde se nalazi video koje sam snimio  ::)
Poslednja Izmena: Septembar 24, 2013, 18:13:24 POSLE PODNE od Anoo1

pa snimas preko frapsa...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Aha znaci snimam preko fraps a kameru mestim preko cam hack ? izvini sto smaram xD