[POMOC]Hitno

Započeo [JV:RP] Milos, Oktobar 04, 2013, 13:34:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako kad ubacim neku mapu enterijer neke baza ili slicno,i sad ocu da napravim dase uzlazi i ulazi u taj enterijer i sad kako cu ja da dodjem do mape da bi posle isao /save i radio u pwn za ulazak u nju to mi nikako ne ide u glavu,ja sam pravio portove ali ne radi ne moze molim vas pomozite

Pa u MTA a i u Map Editoru imaÅ¡ TEST, klikneÅ¡ na njega, i on te baci tamo Ä'e si stavio, i samo kucaÅ¡ /save..

da ali kad ubacim neki enterijer sto sam ja mapo ne znam ni gde se nalazi ni nista ???

Pa jedino ako nemaÅ¡ mozga, pa ne znaÅ¡ Ä'e se nalazi..

pa brate slsuaj dam ti neku mapu enterijer koju ti nisi mapo i kako ces da dodjes do tog enterijera i da ga /save ajde objasni mi jer kazes da ja nemam mozga

Kako znaÅ¡ kakav je enterijer kad ne znaÅ¡ Ä'e se nalazi?

SDlusaj problem je kad mi ti das neki enterijer koji ja ne znam dje se nalazai i ocu u traj enterijer da syavim da mi bude bazxa neke mafije i sad kako cu ja da dodjem do tog enterijea da bi kucao /save i da bi mogao napraviti da se ulaxi u izlazi na taj enterijer ako ne svatas opet add me na skype milos.jovanovic113 pa ce mo pricat i mozda ti bude jasnije ajde brt

Pa decko ako ti je  neko dao kodove neke mape ti njih prvo ubaci u MTA ili Map Editor i pronadji gdje su mapani i kucaj save  :P pa tek onda stavi na server  ;)

da probao sam to ali kako da nadjem ne mogu po citavom san andreasu da trazim

Citat: [BS]Drobnjakâ,,¢ poslato Oktobar 05, 2013, 19:48:51 POSLE PODNE
Pa taj koji ti je dao kodove, pitaj Ä'e je

Zavisi gdje si ubacio ako si ubacio u MTA imas dole(a mzda i gore :D) ikonicu zaboravio sam kako izgleda ne radim u MTA "all object" tako nesto  i pojavi ti se sa desne strane lista i samo kliknes dvoklik na jedan i to je to;

ako radis sa drugim,map editorom uzmes korditane nekog objekta i ubaci ih umjesto kordinata kamere  ;) malo snalazljivosti  :D

Pogresan citat pardon :D
Poslednja Izmena: Oktobar 06, 2013, 14:49:13 POSLE PODNE od D3J@|\|